18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
Mały Quiz - Taka kwarantanna
darex99 • 2020-04-10, 23:39
Jako, że jest tutaj jeszcze ostatek starych użytkowników, to zabawmy się w mały quiz, co to za nuta? Proszę adminów o konsekwencję...jak ktoś nie wie o co chodzi, to dupa cicho ;p

Oby kiedyś było jak dawniej
Zgłoś
goofastfood 2020-04-11, 9:14
da grasso - sandwich
Zgłoś
krukibiale 2020-04-11, 11:35 1
Adrian649 napisał/a:

Poruszył mnie twój apel ziom serio! Niestety ni **uja nie wiem o czym mówisz
Ale znam ten ból bo sam czegoś szukam, takiej piosenki gdzie blondi se idzie jak by rapuje/śpiewa wsiada do limuzyny czy coś takiego. To było chyba w latach 2000-2005 ale pewien nie jestem. Od 10 lat próbuje rozwiązać tą zagadkę

Jenny from the block?

Zgłoś
kalek19873 2020-04-11, 13:27
Oczy zielone
Zgłoś
P................n 2020-04-11, 13:47 1
To był Akcent - przez twe oczy zielone . Nie pierdolcie że Sandstorm.
Zgłoś
qwerq221 2020-04-11, 14:21
Ja pierdole jak te chuje potrafia robic 3 rzeczy na raz dla mnie to kurwa niepojete
Zgłoś
Adrian649 2020-04-11, 21:46
krukibiale napisał/a:

Jenny from the block?

Niestety to nie to, to była raczej jakaś mniej znana artystka, pewnie gwiazdka jednego hitu dlatego tak ciężko to znaleźć ;D
Zgłoś
pafcio80 2020-04-12, 15:20
Może to?

...jeśli rajstopy są rajem dla stóp - to czym są pończochy ?
Zgłoś
t-tas 2020-04-12, 18:02
pafcio80 - kurwa- z jednej strony to pamiętam to, ale z drugjej strony jaki ja kurwa stary jestem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów