18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Mały Quiz - Taka kwarantanna
darex99 • 2020-04-10, 23:39
Jako, że jest tutaj jeszcze ostatek starych użytkowników, to zabawmy się w mały quiz, co to za nuta? Proszę adminów o konsekwencję...jak ktoś nie wie o co chodzi, to dupa cicho ;p

Oby kiedyś było jak dawniej
Zgłoś
SZAKAL716 2020-04-10, 23:59 49
Darude-SANDSTORM
Zgłoś
pazuzu 2020-04-11, 0:05 2
Kurde całkiem nieźle mu to wyszło
Zgłoś
s................s 2020-04-11, 0:10 3
Metallica - Hvis Lyset Tar Oss
Zgłoś
kosmozordtje 2020-04-11, 0:11 4
to poproszę jeszcze: Darude na gitarze, Darude na kontrabasie i Darude na łoniakach w kurwe jebane.
ile można...
Zgłoś
m1t 2020-04-11, 0:20 11
SZAKAL716 napisał/a:

Darude-SANDSTORM

Zgłaszam do moderator.Patrz regulamin.

Przeciwieństwem ​wiedzy jest nie ​ignorancja, ale ​ułuda wiedzy nie​podważalnej.
Zgłoś
darex99 2020-04-11, 0:27
m1t napisał/a:

Zgłaszam do moderator.Patrz regulamin.

Usuń ten post, mimo, że to miód na moje serce : Dołączył: 2010-09-25, 22:26 Pozdrowienia.
Zgłoś
Essent 2020-04-11, 0:32 2
Za nadmiar emotikonek i wstawiane gówno-Ban
Zgłoś
darex99 2020-04-11, 0:39 1
Essent napisał/a:

Za nadmiar emotikonek i wstawiane gówno-Ban

Nie martw się , wstawiłeś tylko jedną. Jak coś to pisz priv, wstawimy się za Tobą w razie problemów!
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-04-11, 1:09 3
SZAKAL716 napisał/a:

Darude-SANDSTORM

Zgłoś
Essent 2020-04-11, 1:23 6
darex99 napisał/a:

Nie martw się , wstawiłeś tylko jedną. Jak coś to pisz priv, wstawimy się za Tobą w razie problemów!

Z gimbazą nie gadam.Zgadaj se kolesi pryszczatych na kwejku, czy gdzieś tam
Zgłoś
A................a 2020-04-11, 2:46 1
wybierz jedno sadistic albo dzieci w domu kurwa ...
Zgłoś
rLy 2020-04-11, 2:59 2
Drodzy użytkownicy ,

znowu potrzebuję waszej pomocy , a na pewno ktoś pamięta lub zna.
Poszukuje takiego sadistikowego skoczka z klifów . Nigdy nie trafił na harda ale jego skoki 10 cm od skały z 30 m klifów robiły wrażenie.
Chyba się nazywał na literkę I jak Irena . Ktoś coś ?
Zgłoś
Adrian649 2020-04-11, 3:31 1
rLy napisał/a:

Drodzy użytkownicy ,
znowu potrzebuję waszej pomocy , a na pewno ktoś pamięta lub zna.
Poszukuje takiego sadistikowego skoczka z klifów . Nigdy nie trafił na harda ale jego skoki 10 cm od skały z 30 m klifów robiły wrażenie.
Chyba się nazywał na literkę I jak Irena . Ktoś coś ?

Poruszył mnie twój apel ziom serio! Niestety ni **uja nie wiem o czym mówisz

Ale znam ten ból bo sam czegoś szukam, takiej piosenki gdzie blondi se idzie jak by rapuje/śpiewa wsiada do limuzyny czy coś takiego. To było chyba w latach 2000-2005 ale pewien nie jestem. Od 10 lat próbuje rozwiązać tą zagadkę
Zgłoś
~Sunday 2020-04-11, 3:47
rLy, od takich rzeczy jest specjalny temat na forum.
Koleś którego szukasz do dzisiaj prowadzi swój kanał YT, nazywa się 8booth (klik)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów