Nie wiem czy to fragment filmu czy prank, ale spróbujcie znaleźć na poniższym materiale człowieka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jakim debilem trzeba być żeby takie gówno na sadola dodać
to skasuj tan komentarz, masz jeszcze parędziesiąt minut
luja27 napisał/a:
Oni mają płacone, żeby promować swoje wartości na niegdyś ostatnim bastionie normalności jakim był Sadistic.
nowynick napisał/a:
to skasuj tan komentarz, masz jeszcze parędziesiąt minut
Idź obciągać swojemu chłopakowi lewacki krecie
piwko dla goryla mógł spermom zalać te wszystkie małpy co tak gęby rozjebały ze żdziwienia no natura
tambus1111 napisał/a:
piwko dla goryla mógł spermom zalać te wszystkie małpy co tak gęby rozjebały ze żdziwienia no natura
wracaj na Librusa, zabłądziłeś....
luja27 napisał/a:
Pierdolisz pan. abawny srank i jak znam czarnych, to naprawdę mogli dać się wkręcić.
phrontch napisał/a:
Nie wiem czy to fragment filmu czy prank, ale spróbujcie znaleźć na poniższym materiale człowieka
To podchwytliwe. Człowiek stoi za kamerą.
już raz mnie zaprosili.
aktor albo Eddie Steeples albo do niego łudząco podobny, grał w serialu My name is Earl
Gołym okiem widać że ten czorny w klatce sie po prostu nie ogolił albo ukradł twojej starej przebranie na mikołaja.
Sadistic to teraz już filia Kwejka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów