Muzyka daje mu powera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mały jest boski.
Wie ktoś co to za muza w tle??
Wie ktoś co to za muza w tle??
ja chce takiego syna !
Mam nadzieję, że jeśli będe miał dzieciaka, to właśnie takiego bakcyla złapie. a co do kawałka to jest to
A Day To Remember-The downfall of us all
mam nadzieje, że pomogłem
A Day To Remember-The downfall of us all
mam nadzieje, że pomogłem
ja swojego siostrzeńca wychowuje
to po trochę na Ragga i oczywiście hip Hop oczywiście
patriotycznie Polski
to po trochę na Ragga i oczywiście hip Hop oczywiście
patriotycznie Polski
ja moja siostrzenice wychowuje na takiej muzyce ma 9miechów i jak jest u mnie w pokoju to tylko jej dupka lata jak puszczę coś podobnego
reszta rodziny niestety jest przeciwna puszczaniu muzyki takiemu dziecku dlatego robie to w ukryciu. Mały jest swietny
reszta rodziny niestety jest przeciwna puszczaniu muzyki takiemu dziecku dlatego robie to w ukryciu. Mały jest swietny
SeniorBlue napisał/a:
oczywiście hip Hop oczywiście
SeniorBlue napisał/a:
patriotycznie Polski
Issander napisał/a:
Rozumiem że uważasz Polski rap za chujowy...? Nasz rap jest o wiele lepszy od Amerykańskiego czy jeszcze chuj wie jakiego.
A młody dobry
q-bert napisał/a:
Jak podrośnie to do wszechpolaków go zapisz
Patriotyzm kojarzy ci się tylko z młodzieżą wszechpolską?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów