ledwo na tym siedzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebisty bachor -Ci co beda dawać głupie komentarze to zazdroszczą bachorowi
UP
Nie zazdroszczę mu. Jest niemcem. Jak dorośnie pewnie będzie miał brzydką żonę deptająca mu chuja w szpilkach.
Nie zazdroszczę mu. Jest niemcem. Jak dorośnie pewnie będzie miał brzydką żonę deptająca mu chuja w szpilkach.
to istnieją jeszcze dzieci co nie siedzą przed kompem i tv cały dzień?
Dobrze go pokierować i drugi Vettel się z niego zrobi.
up
Jakbyś nie siedziała całymi dniami w domu tylko poszła na orlika/stadion zauważyłabyś imponujące zjawisko - namnożenie osób w różnym wieku, o dziwo także dzieci. Polecam także wycieczkę do Skateparku bądź na basen.
Nie musisz dziękować.
up
Jakbyś nie siedziała całymi dniami w domu tylko poszła na orlika/stadion zauważyłabyś imponujące zjawisko - namnożenie osób w różnym wieku, o dziwo także dzieci. Polecam także wycieczkę do Skateparku bądź na basen.
Nie musisz dziękować.
Rzeczywiście, Pener, skąd masz materiały z mojego dzieciństwa?
Niech jeżdżą niech jeżdżą, dostają takie w Polsce na komunię i z twarzy dzieci potem wyglądaja jak Pershingi
Nazwijcie mnie pedofilem (na miarę tej strony), ale chcę tego dzieciaka do domu!
sasiad tez kupil bahorowi klada, moze nie taki jak ten ale... teraz dziciak ma 6 lat i niedowlad konczyn po tym jak przywalil w sciane
fuck yea, mlody potencjalna gwiazda harda !
"Do kolejnej tragedii z czterokołowcem doszło we wsi nieopodal Łęczycy. Zginęła sześcioletnia dziewczynka"
Reszta tutaj, calkiem niedawno !
"Do kolejnej tragedii z czterokołowcem doszło we wsi nieopodal Łęczycy. Zginęła sześcioletnia dziewczynka"
Reszta tutaj, calkiem niedawno !
I tak nie lubię Niemców. :x
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów