Niegrzeczny bachor. Polecam dać głośniej bo słabo słychać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bezstresowe wychowanie
TB303 napisał/a:
Nie boisz się, że znowu poleci z płaczem do moderatora?
Niech leci, mogę mu jeszcze kopa wyjebać dla lepszego startu
Ale bym tego bachora jebanego na kopy wziął, matka by nie nadążyła mleczaków zbierać. Mały jebany debil.
Abraxus napisał/a:
Jak cię wkurwia dorosły kolega spod budki z piwem to też mu dajesz klapsa?
Jemu nie, ale Twojej matce tak
A wystarczyło normalnie, po ludzku wrzasnąć:
To jakaś reklama prezerwatyw?
PS... Właśnie dlatego nie powinno się rozpieszczać dzieci... Karcić też ich nie wolno...
PS... Właśnie dlatego nie powinno się rozpieszczać dzieci... Karcić też ich nie wolno...
Jak czytam wysrywy sadolowych ekspertów, to się rzygać chce...
flakka ... jak nic
Ja pierdole ludzie pomyślcie 2 razy, chociaż może 20 w Waszym przypadku. Raz spotkałem się w tramwaju z taką sytuacją gdzie dziecko darło jape, wkońcu jakiś menel się przypierdolił do matki, a okazało się że dziecko jest chore i nie ma na to wpływu. Nie wiecie totalnie nic o tym dziecku więc dlaczego od razu oceniacie? Jeżeli dziecko jest zdrowiutkie i rozpieszczone to rzeczywiście, pojawia się pytanie czy dałoby radę tak samo pod wodą
TB303 napisał/a:
Gówniarz gówniarzem, ale matkę w pierwszej kolejności się powinno zjebać za to, że nawet nie próbuje uciszyć tego swojego małego ścierwa!
I właśnie bardzo dobrze matka robi! Ignoruje. Dzięki temu dzieciak dostaje jasny sygnał, że takim zachowaniem nic nie osiągnie. Raz, drugi, trzeci się tak podrze i więcej nie będzie. A jakby go próbowała uciszać (obojętnie w jaki sposób), to by wiedział, ze osiągnął to co zamierzał - zwrócił na siebie uwagę, a to było dla niego najważniejsze w tym wszystkim!
Źle zachował się natomiast ten sprzedawca, chcąc mu dać lizaka. Przy takiej matce chłopak wyjdzie na ludzi. Nie masz się co martwić o to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów