Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaki tam spryciarz, mały jest, ja bym odrazu headshoota dostał za takie coś

Niebieski młodziak, hehe. Z wiekiem pewnie do całusków się nie ograniczy tylko.

czekałem kiedy w końcu chwyci tą czarną za karczycho i poprowadzi do berła, a tu lamerski cmok i długa...

Szczerze powiem, że po nicku wstawiającego spodziewałem się dalszego rozwoju sytuacji...
maniekk88 napisał/a:
ale czarna ma śmiech
Cóż, sposób śmiechu faktycznie wskazuje na powiązanie z koniem lub niejaką Jolą, jak ktoś woli

@timmy77: Nie będę Cię przekonywał czy tak jest, czy nie:-) Ale Twoja odpowiedz na mój komentarz bardzo mi się spodobała. Krata piwa dla Ciebie synu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie