📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mam nadzieję, że będzie miał kiedyś okazję odwdzięczyć się tej kurwie
Na pewno mały gnój zasłużył. A za darcie ryja powinien jeszcze parę kopów przyjąć.
A może chciała zrobić prezent użytkownikom portalu sadistic.pl? Zamiast wdzięczności to tylko narzekania. Wam nigdy nie dogodzi.
Cytat:
Już sam fakt ze pinda jedna to nagrywała daje do zrozumienia ze ma niezle pierdolnietą psyche.
A może chciała zrobić prezent użytkownikom portalu sadistic.pl? Zamiast wdzięczności to tylko narzekania. Wam nigdy nie dogodzi.
Skoro taki z niego Superman to czemu jej nie pierdolnął?
Z litości??? Powinien zabić kurwę jednym strzałem, film by ciekawszy był. A może na harda by się nadał.
Z litości??? Powinien zabić kurwę jednym strzałem, film by ciekawszy był. A może na harda by się nadał.
Loaloa napisał/a:
Na pewno mały gnój zasłużył. A za darcie ryja powinien jeszcze parę kopów przyjąć.
tY za swoje pierdolenie kary odpowiedniej tu nie zaznasz, ale karma wróci.
Tak pierdolicie o madce eksperci, a moze mlody odjebal cos konkretnego, np nie wyniosl smieci?
Anake napisał/a:
Tak pierdolicie o madce eksperci, a moze mlody odjebal cos konkretnego, np nie wyniosl smieci?
Tak, nie wyniósł ciebie na śmietnik
To jest niesmaczne. Rozumiem jak dorośli się wyrzynają i obijają mordy. Ale żeby dorosły nad dzieckiem się znęcał? Obojętnie białe, czarne, ciapate. No kurwa.
kurde lubię sadistica i często oglądam, wiele mogę znieść już się oswoiłem z obcinaniem głów itp masakry już nie robią takiego wrażenia na mnie, wypadki, samobójstwa to wszystko umiem jakoś sobie odłożyć na odpowiednią półkę w głowie nie wracam już później do tego w żaden sposób. ALE !!! jestem ojcem i w żaden ale to w żaden sposób nie umiem sobie poukładać tego, że ktoś może znęcać się nad dzieckiem, bezsilność i rozpacz tego dzieciaka brak zrozumienia co się dzieje. ten film mnie wkurwił i zebrała się we mnie złość! Mam w dupie czy ktoś będzie ze mnie darł łacha czy komuś to przeszkadza, że gdzieś w środku mnie ściska jak widzę coś takiego.
Najlepsi są Ci internetowi napinacze którzy obiecują i proponują czego to by nie zrobili ze "sprawcą" i jakie to krzywdy należy mu wyrządzić. Jak kurwa janusze z onetu - "zróbić mu to samo!" "dajcie adres" "rozjebać gada" no kurwa reprezentujecie taki sam poziom jak ta pani co małego brudasa napierdala kijem, zastanówcie się nad sobą.
Nazgrel napisał/a:
Najlepsi są Ci internetowi napinacze którzy obiecują i proponują czego to by nie zrobili ze "sprawcą" i jakie to krzywdy należy mu wyrządzić. Jak kurwa janusze z onetu - "zróbić mu to samo!" "dajcie adres" "rozjebać gada" no kurwa reprezentujecie taki sam poziom jak ta pani co małego brudasa napierdala kijem, zastanówcie się nad sobą.
Mniej więcej:
Obstawiam, że rozstała się z ojcem dziecka i nienawiść do niego (do ojca) pcha ją do tego, by znęcać się nad jego synem, nagrywać to i pokazywać/wysyłać ojcu. Nie jest to może ekstra popularna metoda zemsty na byłym, niemniej, bywa sporo takich przypadków. A! I jebać sadolowych napinaczy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów