Jak ogarnąłem o co chodzi to złapałem niebywałą bombę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
no faktycznie jakby miał inny kolor niż grający to byś go zauważył.
Zgadza się, filmik jest z Brainiaca. Widziałem kiedyś też taki podobny test tylko z człowiekiem przebranym za pszczołe.
Akurat z tego co wiem to jest jakiś spot reklamowy, który ma na celu pokazanie, że trzeba uważać na rowerzystów. Jest jeszcze jeden mega film z tego motywu - wpiszcie na jutube: test your awaraness - whodunnit
'mindfuck'
Czytałem The greatest show in the world Dawkinsa, więc od razu wiedziałem na co patrzeć.
no ja go widze ale chuj z tym
Ja go od razu zauważyłem. Ale co mają do tego ci śmieszni rowerzyści??
Do tych co go widzieli: a udało się Wam w tym czasie poprawnie zliczyć podania białej drużyny? Bo też wiedziałem o co chodzi w teście, ale skupiając się na podaniach nie zauważyłem miśka
To napewno chodzi o to ze jak bedziecie widzieli dwie grupy ludzi rzucajacych do siebie pilkami to macie wypatrywac dziwnego niedzwiedzia odprawiajacego magiczny rytuał ! nic sie nie znacie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów