📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak się ten w czerwonym "zapowietrzył" przed pierwszym kopem
3m napisał/a:
(nie obrażając normalnych gimnazjalistów)..
Troszkę się zdradzasz że jesteś gimbusem !
skad wiecie? moze emos zaplodnil siostre wpierdoldajacego. w gimnazjum to mozliwe.
Koleś nie wygląda mi na emo. A wpierdolu takiego od tak sobie nie można dostać.
Primo - reakcja kolegi obok tego emosia bezcenna secundo - "nie obrażając normalnych gimnazjalistów". Stary normalny gimnazjalista jest jak ufo. Ktoś o nim ciągle mówi ale nikt jeszcze do tej pory nie widział
Jeżeli koleś podchodzi do ciebie z dziwnym problemem, a drugi nagrywa to telefonem to wiedz że szykuje się wpierdol.
Masz dwa wyjścia, albo dajesz niechybnie kreske, albo pierwszy walisz cepa.
Taka mała rada dla wszystkich cipek co to spuszczą łeb i czekaja na lanie.
Masz dwa wyjścia, albo dajesz niechybnie kreske, albo pierwszy walisz cepa.
Taka mała rada dla wszystkich cipek co to spuszczą łeb i czekaja na lanie.
3m napisał/a:
Idiota na poziomie gimbazy (nie obrażając normalnych gimnazjalistów). Lać kogoś, bo ma się taki kaprys? Za inny wygląd. Co prawda emosom przydałaby się szkoła, ale temu debilowi też powinien jakiś silniejszy wkopać.
A skąd wiesz za co go pobił?
Chciałbym odbiegając od tematu zapytać, jak jest średnia wieku na tym jebanym portalu?! Czy wy naprawdę wszyscy jesteście w gimnazjum?!
666mario666 napisał/a:
Czy wy naprawdę wszyscy jesteście w gimnazjum?!
Nie wszyscy, część jest z pdst, troszkę z lo itp. oraz niewielu starszych.
Cytat:
Idiota na poziomie gimbazy (nie obrażając normalnych gimnazjalistów). Lać kogoś, bo ma się taki kaprys? Za inny wygląd. Co prawda emosom przydałaby się szkoła, ale temu debilowi też powinien jakiś silniejszy wkopać.
Chyba troszeczkę zbyt pizdowate podejście. O ile dobrze wiem w latach '80 można było dostać w pierdol za nie znanie składu zespołu na koszulce więc raczej "pozerów" nie było a co dopiero takie jebane wyrzutki niech się zmieni zjeb to już nie dostanie po paszczy. Albo jak ma swoich emo-gej kumpli to niech jemu cwaniaki wyjebią.
DEATH TO POSERS!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów