📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podoba się- Piwo.
Śmieszy mnie gdy emo dostaje wpierdol..
cała trójka wygląda jak emo
Kurwa, ale mi się morda cieszy
Rozumie ktoś ten bełkot?
Idiota na poziomie gimbazy (nie obrażając normalnych gimnazjalistów). Lać kogoś, bo ma się taki kaprys? Za inny wygląd. Co prawda emosom przydałaby się szkoła, ale temu debilowi też powinien jakiś silniejszy wkopać.
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Piękny odgłos pierwszego buta. Browar jest! ;]
chuj że emo, ale nie ma takiego bicia kurwa! powinien wstać jeden z drugim i dopiero zacząć sie napierdalać. a nie tak z nienacka . po kopie w morde juz nie wiadomo co sie dzieje a ten dalej napierdala.
jak by mu ktoś wyjebał niespodziewanie to tez by leżał .
jak by mu ktoś wyjebał niespodziewanie to tez by leżał .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów