Ładnie go wyrzuciło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Ładnie go wyrzuciło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakby ktoś chciał wiedzieć co to za nuta, to jest to kawałek z top 10 polecanych utworów przez YT jako podkład do wrzucanego filmiku (kawałki bez praw autorskich).
Nie wstał, spadły buty, skuteru poszedł na żyletki - piwo musi być!
On chciał przeskoczyc na ten asfalt, ale koledzy mu nie powiedzieli, że wylądować trzeba też na motorze.
Wykurwił, aż mu kredki z plecaka się posypały...
Uwaga! Nakurwiam salto
I believe, I can fly..
Gosciu pewnie miał w planach skręt,dodał gazu aby wprowadzić motor w "drift" Lecz dodał gazu ale chuj wie dlaczego ale nie skręcił,motocykl "poszedł na koło" i nie bylo już szans na ratowanie sytuacji.
pkh napisał/a:
Zapomniał skręcić?
Na torach do crossu zakręty są, a raczej powinny być wyprofilowane pod kątem w taki sposób, żeby możliwy był wjazd na pełnej kurwie.
Widocznie tutaj nie dopracowali toru, a koleś trochę za ambitnie potraktował zakręt i mamy Małysza na motorze
Uwaga, jestem specjalistą!
Kolesiowi zablokował się gaz, przecież widać jak go dźwiga przed zakrętem, a wtedy ratunkiem jest tylko wciśnięcie sprzęgła, zgaszenie silnika. Tu może i by wpierdolił w zakręt ale koło przednie w górze a przecież tyłem nie skręci.
Kolesiowi zablokował się gaz, przecież widać jak go dźwiga przed zakrętem, a wtedy ratunkiem jest tylko wciśnięcie sprzęgła, zgaszenie silnika. Tu może i by wpierdolił w zakręt ale koło przednie w górze a przecież tyłem nie skręci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów