📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pisałem Tobie abyś zmienił, olałeś to.
Mój tok myślenia a propos tego polecenia wyjaśniłem na PW. Poza tym wcześniejszy tytuł zmieniłem z "murzyn" na "mały murzyn", co by ludzi w błąd nie wprowadzać
Ale śmieszne ludziki ciekawe gdzie można takie kupić
up@
Ale bez futra są czarne jak smoła
scotpila napisał/a:
up@
Na Twoim miejscu powstrzymałbym się z tak pochopnym komentarzem.
up@ x2
No ten ostatni specjalnie ustawił się tak, żeby słońce się od niego odbijało i rozjaśniało jego skórę. Wbrew jego nadziei nigdy nie będzie białym człowiekiem.
No ten ostatni specjalnie ustawił się tak, żeby słońce się od niego odbijało i rozjaśniało jego skórę. Wbrew jego nadziei nigdy nie będzie białym człowiekiem.
Ja pierdole!! Mój Kołpak !!
Ogólnie zauważyłem że admin legitymujący się nickiem Niebieski (wcześniej - linekk) coś ostatnio chodzi z kijem w dupie.
Tomelo napisał/a:
admin legitymujący się nickiem Niebieski
To już został ADMINEM
Tomelo, a ten, skąd takie wnioski?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów