Łzy w oczach, na rękach ciarki,gdy widziało sie ten kask redbulla i Polskie Flagi, adrenalina sama skakała do góry, któż nie pamięta niedzielnego zimowego popołudnia przy Małyszu?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cholerny katar i jeszcze coś mi do oka wpadło.
Nie katar, tylko rajd Dakar
Ja nie pamiętam. Na chuj tu wrzucać tego pedała? jeszcze papieża i kaczora brakuje i będzie komplet wybitnych polaczków.
Nie wiem jak można jarać się tak statycznym (o ile można to w ogóle tak nazwać) sportem jak skoki narciarskie rozumiem, że Adam - Polak odnosił sukcesy w tym sporcie, ale tak na dobrą sprawę w szachach też mamy dobrą kadrę ale jakoś żadna stacja tego nie transmituje, a na zawodach nie ma publiki liczonej w setkach machających biało czerwoną flagą...
snik0 a chcesz w ryj ?
Małysz pedał polske sprzedał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów