Jest wiele nie tolerancyjnych ludzi, ktorzy na samą myśl o tym by gej zawarł związek małżeński są wielce oburzeni. Ja tam nic przeciwko niemam - pod warunkiem, że znajdzie sobie odpowiednią kobietę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W sumie masz rację. Nie mam się do czego przyczepić.
Tak lepiej:
Czary mary.
Tak lepiej:
Sayagin666 napisał/a:
Jest wiele nietolerancyjnych ludzi, którzy na samą myśl o tym, by gej zawarł związek małżeński są wielce oburzeni. Ja tam nie mam nic przeciwko pod warunkiem, że znajdzie sobie odpowiednią kobietę (czyt. ♀ - nie "baba z kutasem").
Czary mary.
W sumie racja, malzenstwo to z definicji zwiazek kobiety i meszczyzny....
To jest tak samo bardzo chujowe jak twoja ortografia
zgadza sie i nie bede tego ukrywal - poziom ortografii spadl drastycznie - no ale ja przynajmniej mam wymowke - w kraju nie mieszkam od dawna i glownie czytam po polsku w necie i dzieki takim portalom jak sadol - nauczylem sie robic skurwysynkie orty :/ Nie nie jestem dyslektykiem itd. poprostu brak czasu na ksiazki i tyle
ja swoje wypracowania juz napisalelem, tak samo jak prace i listy... niech sie wstydza Ci co do szkoly jeszcze chodza a gorzej pisza odemnie
ja swoje wypracowania juz napisalelem, tak samo jak prace i listy... niech sie wstydza Ci co do szkoly jeszcze chodza a gorzej pisza odemnie
Biorąc pod uwagę, że żyjemy w dobie kobiet z kutasami...
Kolejny temat godny zainteresowania... Na calej tej pedaliadzie ludzie dorabiaja sie wielkich fortun, idioci krzycza, media naglasniaja, politycy przyklaskuja i kasa leci. Ludzi wciaga sie w takie pierdoly tworzac z tego ,,problem XXIw" a potem wyrasta stado tepych zmanipulowanych baranow, ktore niepotrafiac analizowac faktow daje sie wciagnac w te gowno jako zwolennik lub przeciwnik danej opcji, niezauwazajac ze tworzy tym rozglos nawet najwiekszej bzdury. ,,Niewazne co mowia, wazne ze mowia" interes sie kreci i karawana jedzie dalej...
Najbardziej przerazajace jest to ze tlum bardziej bedzie oburzony tym ze ktos komus dal dupy niz faktem ze jakis pan i wladca postanowil wyprowadzic z budzetu kilka/nascie/dziesiat milionow tym samym jebiac w dupe ww gawiedz...
Najbardziej przerazajace jest to ze tlum bardziej bedzie oburzony tym ze ktos komus dal dupy niz faktem ze jakis pan i wladca postanowil wyprowadzic z budzetu kilka/nascie/dziesiat milionow tym samym jebiac w dupe ww gawiedz...
Tolerancja nie oznacza akceptacji - przeciwnie,
szanowanie poglądów, które dla mnie są dziwne.
Bądź sobie kim jesteś, wszystkiego możesz spróbować,
ale nie mów mi, że to NORMALNE i mam to akceptować...
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
szanowanie poglądów, które dla mnie są dziwne.
Bądź sobie kim jesteś, wszystkiego możesz spróbować,
ale nie mów mi, że to NORMALNE i mam to akceptować...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów