📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Film ma dość niskie oceny na wszelkich portalach, ale jeśli ktoś lubi niepoprawny politycznie,a jednocześnie prymitywny humor, jak najbardziej polecam.
Only my weapons understand me...
w Postalu i tak najlepsza część filmu to było strzelanie do dzieci
Jeden z moich ulubionych filmów
Z tego co widzę, to wszelka prawica drze szaty, pierdoli na około słuszne postulaty, ale jak dochodzą do władzy, to jakoś tych pojebanych przyzwyczajeń, przepisów i wszelkich pełnomocników ds czegoś tam nie zmieniają.
Tylko kodeks drogowy, podatki, akcyzy i zwiększanie kar za byle co.
Tutaj jebac lewicę, a razem whisky żłopią w restauracjach sejmowych.
Siebie są warci.
Siebie są warci.
farenc Za kaczorów, kwakoś kilka lat temu. Ale oni też jacyś, ja nazywam, nietędyś.
Zasada jest jedna.
Posłuchajcie - Homoseksualizm to ułomność. Koniec, kropka.
Oczywista, że należy ją (daną pedalskość) tolerować, ale...
Ale kurwa, jeśli ja - jestem kaleką i kuleję dość perfidnie, przeważnie ciągając za soba
odnóże. To nie znaczy to, że każdy z was ma mi budować wykurwiastą windę do kurwa każdego
kurwa waszego mieszkania!
Gdzie oczywiście wjadę daną windą a następnie poskarżę administracji, że kurwa,
jego w pedalską dupę mać, w barku Chivas Regal nie było.
To tak krótko, myślę, że zrozumiale i w temacie.
Zasada jest jedna.
Posłuchajcie - Homoseksualizm to ułomność. Koniec, kropka.
Oczywista, że należy ją (daną pedalskość) tolerować, ale...
Ale kurwa, jeśli ja - jestem kaleką i kuleję dość perfidnie, przeważnie ciągając za soba
odnóże. To nie znaczy to, że każdy z was ma mi budować wykurwiastą windę do kurwa każdego
kurwa waszego mieszkania!
Gdzie oczywiście wjadę daną windą a następnie poskarżę administracji, że kurwa,
jego w pedalską dupę mać, w barku Chivas Regal nie było.
To tak krótko, myślę, że zrozumiale i w temacie.
Leci zimne piwo.
Na koniec oczywiście "Podpiszesz to ty, czy pozostali przy życiu członkowie twojej rodziny?"
Nie grałem w Postala też kawał czasu.
Leci zimne piwo.
Na koniec oczywiście "Podpiszesz to ty, czy pozostali przy życiu członkowie twojej rodziny?"
Badluck13 napisał/a:
Z tego co widzę, to wszelka prawica drze szaty, pierdoli na około słuszne postulaty, ale jak dochodzą do władzy, to jakoś tych pojebanych przyzwyczajeń, przepisów i wszelkich pełnomocników ds czegoś tam nie zmieniają.
Siebie są warci.
Bo podział na lewicę i prawicę to wymysł XX wieku. To i to są socjaliści, tylko że jedni narodowi, a drudzy klasowi jak wiele razy powtarzałem na portalu.
Gra lepsza od filmu, szczególnie jak się nakłada kota dupą na gnata i używa jako tłumika
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów