18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:04

Cytat:

Była sobota, 4 października, kilka minut po godzinie 20. Pan Marcin wraz z żoną i 3,5-letnim dzieckiem wracali do domu ul. Kołobrzeską na Przymorzuzobacz na mapie Gdańska. Jechali w kierunku Hali Oliwi.

Tuż za wiaduktem kolejowym, a przed skrzyżowaniem z al. Grunwaldzką zobacz na mapie Gdańska dwa pasy ruchu rozwidlają się. Lewy pas ruchu zamienia się w lewoskręt, a prawy pas rozdziela się na pas do jazdy na wprost i na prawoskręt.

- Jechałem prawym pasem i prawidłowo chciałem wjechać na pas środkowy - do jazdy na wprost. W ostatniej jednak chwili żona, która siedziała za mną, ostrzegła mnie przed kierowcą samochodu Kia Sportage, wjeżdżającym z lewej strony, niewłaściwie, na mój pas ruchu. Odbiłem kierownicą w prawo i szczęśliwie uniknęliśmy kolizji - opowiada pan Marcin.

Na usprawiedliwienie kierowcy Kii trzeba przyznać, że to miejsce często prowokuje kierowców do popełnienia błędu.

Wydawałoby się, że zamieszanie skończy się na strachu, a kierowcy rozjadą się w swoich kierunkach. Okazało się jednak, że Kia Sportage pojechała za autem panem Marcina i jego rodziny. Nasz czytelnik zatrzymał się przed czerwonym światłem na wysokości rektoratu Uniwersytetu Gdańskiego przy ul. Bażyńskiego. zobacz na mapie Gdańska

- Wtedy zauważyłem w lusterku, że z Kii wysiadł starszy mężczyzna, który biegnie w kierunku mojego samochodu. Doszło między nami do sprzeczki. Z samochodu wysiadła moja żona, która chciała opanować sytuację. Wtedy ten mężczyzna wyciągnął z kieszeni pojemnik z gazem łzawiącym i zaatakował nim moją żonę - opowiada pan Marcin.

Po tym zdarzeniu mężczyzna wrócił do swojego auta i odjechał, pan Marcin powiadomił o zdarzeniu policję, a jego żona trafiła z uszkodzoną gałką oczną do szpitala Marynarki Wojennej. Obecnie przebywa na zwolnieniu lekarskim w domu.

Teraz pytanie do specjalistów z sadistica. Jak oceniacie użycie gazu przez starszego mężczyznę? Czy wykonany manewr był prawidłowy?

("Ja na psiarnię dzwonię!" )
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
H................h 2014-10-14, 14:43 19
Ja uwazam ze posiadanie wibratorow, kielbas czy ogorkow przez lesbijki powinno byc zakazane i prawnie scigane. Myslisz ze mozesz sie obejsc bez kutasa? To dzwigaj ten krzyz do konca zycia!

P.S. Ten pode mna za dokladnie 3 minuty napisze, ze cos mi sie pojebalo, ale ja przybylem z przyszlosci i powiadam wam, zaglada czeka swiat jezeli lesbijskie wibratory nie zostana zdelegalizowane!
Zgłoś
Jarek567 2014-10-14, 14:46 16
Hitch, chyba coś Ci sie pojebało
Zgłoś
s................9 2014-10-14, 14:52 45
Po prostu niektórym wydaje się, że taki gaz to zabawka. Jak pan wojowniczy piernik trochę posiedzi w kiciu, to się wyleczy z tego przeświadczenia.
Zgłoś
escimo 2014-10-14, 14:52 6
Co za tępy chuj z Kii. Numery rejestracyjne mogli podać.
Zgłoś
6wisnia6 2014-10-14, 14:52 6
Ujebać dziadowi łeb i tyle. Bo jeśli ktoś mnie nie atakuje i tym bardziej jest z kobietą bądź (i) z dzieckiem to kurwa nie używam siły wobec tej osoby bo gadką to może skoczyć mi. W ogóle czy pewnych spraw nie da się załatwić jebaną rozmową!? Na takich cwelów co uważają się za mocarzy dróg nie mam litości! Posiadam legalne sprzęty które by go od razu powstrzymały. Dziad jebany!
Zgłoś
c................s 2014-10-14, 14:54 14
@Hitch
Kurwa, ziomek bierz po pół jak nie ogarniasz piguł.
Zgłoś
pawelkrk00 2014-10-14, 14:58 2
ja na psiarnie dzwonie
Zgłoś
fryc88 2014-10-14, 14:59
@escimo
oby tylko je mieli spisane...
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2014-10-14, 15:01 33
Znowu kolejny jebany Janusz drogowy który myśli że przez 40 lat posiadania prawa jazdy "najebał" 180.000 na jeżdżeniu do pracy i kościoła i jest "fchuj doświadczonym kierowcą" i wyskakuje z tekstami "jak jeździsz kurwa". Nic tylko napierdalać pałą.

Zobaczymy jaki dziad będzie cwany w stosunku do gówniarzy w puszce jak mu z dupy parking zrobią w areszcie a potem w pierdlu.
Zgłoś
Amazing Stefan! 2014-10-14, 15:08 5
"Teraz pytanie do specjalistów z sadistica. Jak oceniacie użycie gazu przez starszego mężczyznę? Czy wykonany manewr był prawidłowy?"

- Manewr był wymuszeniem pierwszeństwa
- Użycie gazu- nie ma uprawnieni do tego rodzaju środków przymusu bezpośredniego. Obywatel może jedynie "ująć" sprawce wykroczenia/przestępstwa ale jak widać na danym filmiku sam jest prowodyrem bardzo niebezpiecznej sytuacji.

Także uważajcie sobie kozaczki bo to, że wozisz tonfę za 15 zł i gaz w kielni nie oznacza, że możesz tak o bezkarnie nauczyć innego ciecia drogowego jazdy.
Zgłoś
____ 2014-10-14, 15:14 6
będzie dla dziadka:
Art. 157.
§ 1. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia, inny niż określony w art. 156 ciężki uszczerbek na zdrowiu, § 1,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

lub

Art. 159. Kto, biorąc udział w bójce lub pobiciu człowieka, używa broni palnej, noża lub innego podobnie niebezpiecznego przedmiotu, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

gaz pieprzowy może być traktowany jako niebezpieczne narzędzie :]
Zgłoś
q................5 2014-10-14, 15:44
Kto to pisał? Myślałem, że scenariuszy "trudnych spraw" czy tam innych debilizmów telewizyjnych się nie da pobić. Jednak się da, wystarczy się załapać na "reportera" jakiejś lokalnej stronki.
Zgłoś
Madafaka69 2014-10-14, 15:48 1
Broń powinna być legalna, tyle w temacie, dziadek nie zdążyłby nawet pomyśleć o tym, żeby wyciągnąć gaz, a już by leżał.
Zgłoś
Clomid 2014-10-14, 15:53 6
@up
Albo by wyciągnął kopyto i zaczął walić do małżeństwa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem