📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten filmik powinien mieć tytuł "tak Ci wpierdolę, że nie wstaniesz".
ehh czarni...
jeszcze ~400 lat temu sprzedawali europejczykom swoich niewolnikow
teraz chca zeby im placic za to odszkodowania...
jak biali w koncu zwrocili tym niewolnikom wolnosc to sie zaczal placz, ze ich KKK bije.
jak biali w koncu zwalczyli KKK, to sie zaczal placz, ze nie maja szans na dobra edukacje i normalne zycie
jak biali przyznali im socjale to sie zaczal placz, ze policja ich bije
teraz wszyscy chodza na paluszkach zeby nie skrzywdzic biednych czarnych i probowac im jakos pomoc, a co robia czarni?
cpaja crack, siedza na socjalu, zgrywaja twardzieli i gangsterow, znecaja sie nad kalekami, krzycza "kill white man"(szkoda, ze nie byli tacy wyszczekani zanim bialym sie pojebalo od dobrobytu i zaczeli ich traktowac jak ofiary) i maja z tego radoche
biali ludzie nie chcac im robic juz wiecej krzywdy powoli opuszczaja regiony zdominowane przez czarnych(np detroit czy zimbabwe czy niektore regiony francji).
a czarni placza, ze biali ludzie sa rasistami i maja lepiej przez mityczny "white privilege". nie maja lepiej dlatego, ze zamiast napierdalac slabszych czy cpac crack i sie tym jarac wola pracowac i budowac wspolnoty. tylko dlatego, ze sa biali
jeszcze ~400 lat temu sprzedawali europejczykom swoich niewolnikow
teraz chca zeby im placic za to odszkodowania...
jak biali w koncu zwrocili tym niewolnikom wolnosc to sie zaczal placz, ze ich KKK bije.
jak biali w koncu zwalczyli KKK, to sie zaczal placz, ze nie maja szans na dobra edukacje i normalne zycie
jak biali przyznali im socjale to sie zaczal placz, ze policja ich bije
teraz wszyscy chodza na paluszkach zeby nie skrzywdzic biednych czarnych i probowac im jakos pomoc, a co robia czarni?
cpaja crack, siedza na socjalu, zgrywaja twardzieli i gangsterow, znecaja sie nad kalekami, krzycza "kill white man"(szkoda, ze nie byli tacy wyszczekani zanim bialym sie pojebalo od dobrobytu i zaczeli ich traktowac jak ofiary) i maja z tego radoche
biali ludzie nie chcac im robic juz wiecej krzywdy powoli opuszczaja regiony zdominowane przez czarnych(np detroit czy zimbabwe czy niektore regiony francji).
a czarni placza, ze biali ludzie sa rasistami i maja lepiej przez mityczny "white privilege". nie maja lepiej dlatego, ze zamiast napierdalac slabszych czy cpac crack i sie tym jarac wola pracowac i budowac wspolnoty. tylko dlatego, ze sa biali
dużo tych niepełnosprawnych często myśli, że nikt im nie odda jak uderzą. Mam ziomka co jest niepełnosprawny i się rzuca do o wiele większych od siebie, a później biegnie po brata bo go każdy chce bić
@up
Podobne rozumowanie miał jeden dzieciak w podstawówce co nosił okulary i wkurwiał innych a potem krzyczał, że nie wolno bić ludzi w okularach.
Życie jednak negatywnie rozpatrzyło jego prośby.
Podobne rozumowanie miał jeden dzieciak w podstawówce co nosił okulary i wkurwiał innych a potem krzyczał, że nie wolno bić ludzi w okularach.
Życie jednak negatywnie rozpatrzyło jego prośby.
Gdyby tak obu płasko dupą na ziemi posadzić ..... Niech się nawalają
A co to kurwa, może sobie zasłużyła? Myślicie że osoby na wózku nie potrafią być frajerami? Gdyby typ na wózku zajebał swoją żonę bo zupa była za słona też byście go bronili bo biedny na wózku jeździ? Nie wiemy co się działo wcześniej, równie dobrze zacząć mogła typiara chodząca na własnych nogach jak i dziewuszka na wózku.
ma problem z dojebaniem kalekiej kobiecie wojownik
Pragnę przedstawić swój punkt widzenia:
Kolega podejrzanej karnacji co po raz pierwszy powiem potraktował feministkę na wózku jak równą sobie i małpimi zagrywkami jej wytłumaczył swoje zdanie. Jestem lekko rozdarty bo nie wiem czyją strone wziąść, Kaleki czy Feministki ( móżynii to nie ludzie ), ale co ( przebłysk mózgu ), tak, trudno i chuj lepiej być zdrowym
Kolega podejrzanej karnacji co po raz pierwszy powiem potraktował feministkę na wózku jak równą sobie i małpimi zagrywkami jej wytłumaczył swoje zdanie. Jestem lekko rozdarty bo nie wiem czyją strone wziąść, Kaleki czy Feministki ( móżynii to nie ludzie ), ale co ( przebłysk mózgu ), tak, trudno i chuj lepiej być zdrowym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów