📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Już się bałem, że babska logika podpowie jej, by dźwignię na nogi założyć.
Jak w życiu nie uderzyłem kobiety, tak gdybym to zobaczył na żywo, wyjebałbym dzikusowi takiego cepa na ryj, żeby nawet jej starym IQ wzrosłoby do poziomu orangutana.
Edit: Tak wiem. Zesrałbym się.
Edit: Tak wiem. Zesrałbym się.
józekdeluxe napisał/a:
Jak w życiu nie uderzyłem kobiety, tak gdybym to zobaczył na żywo, wyjebałbym dzikusowi takiego cepa na ryj, żeby nawet jej starym IQ wzrosłoby do poziomu orangutana.
Któremu z ty dwóch?
przecież napisał "jej"
Jaką trzeba być spierdoliną umysłową skoro chce pokazać swoją wyższość bijąc osobę na wózku, a najgorsze jest to że chyba imponuje małpom stojącym obok
pazuzu napisał/a:
Jaką trzeba być spierdoliną umysłową skoro chce pokazać swoją wyższość bijąc osobę na wózku
Kwestia podejścia... Bo z drugiej strony chwali się, że mimo różnic w sprawności traktuje ją na równi ze zdrowymi...
Nie ma to jak napierdalać osobę na wózku, ale czego się po małpach spodziewać.
nie ważne jaką spierdoliną umysłową jest ta samojezdna osoba, nic nie usprawiedliwia sadzenia się do kogokolwiek. skoro jeździ na wózku to wszystko ma mu ujść płazem? za darmo nie dostała.
chociaż zamiast napierdalać po głowie mogła wyjebać to z pojazdu i patrzeć jak się czołga
chociaż zamiast napierdalać po głowie mogła wyjebać to z pojazdu i patrzeć jak się czołga
Oponka napisał/a:
No i to jest zajebista baba a nie jakaś pizda płacząca w tematach, że ktoś zabił motylka!
Łap browca
up@ ty to jesteś prawdziwy samiec alfa, w realu musisz się zajebiście napierdalać, szacun
ale cipa, mają niesprawne nogi, powinna mieć taką parę w łapie, że od razu zabija
Cos allach nie pomógł Jej wstać ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów