📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Stary... co ty z jakimś przeterminowanym materiałem wyskakujesz... oni już pracują nad załogowymi startami:
chuj tam zostały już tylko dwie, normalnie robota idzie w oczach
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
Stary... co ty z jakimś przeterminowanym materiałem wyskakujesz... oni już pracują nad załogowymi startami:
A ja miałem kilkaset kont tu od 2008r
nie miedziany, a mosiężny
Kolejny materiał z butlami od CNG, niestety bez udanego finału
Jak to popa jaka dziurę w budynku( lepiance) wypierdolił
Ty chyba sam jesteś miedziany i dzwonisz do pgokugatugy jak ktoś za szybko jedzie po osiedlu.
Podobają mi się ich zabudowy. Coś jak nasze państwo...... z dykty. Ta butla przeszła przez salon jak przez mgłę. Nawet trochę nie zwolniła
Jeszcze z petem w gębie. Szkoda że nie doszło do zapłonu. Byłaby prawdziwa rakieta.
garota napisał/a:
Jeszcze z petem w gębie. Szkoda że nie doszło do zapłonu. Byłaby prawdziwa rakieta.
A skąd wiesz jaki gaz był w butli ?
marvel321 napisał/a:
Zawór jest z mosiądzu głąbie;)
On tego nie ogarnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów