📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
motylekwbrzuchu napisał/a:
Ona nie jest spasła od żarcia, tylko ma jakąś rzadką chorobę genetyczną. Wy fiuty.
Te fiuty nie potrafią dostrzec, jak przyrządza dobrze zbilansowany posiłek po ciężkim treningu ta wyczerpana chudzinka.
Cipczan napisał/a:
Zucker, rasa panów zza Odry?
Raczej rodzeństwo żymian z USA. Swoją drogą, nizłe komedie robili.
U niej w żyłach nie płynie krew tylko olej kujawski i to kurwa z pierwszego tłoczenia!!
Ale locha ja pierdole. Wstyd z takim czymś na osiedlu się pokazać, bo zaraz dzielnicowy z granatnika będzie strzelał
Ale locha ja pierdole. Wstyd z takim czymś na osiedlu się pokazać, bo zaraz dzielnicowy z granatnika będzie strzelał
Ja pamietam jak kiedys dawno temu jak sie czlowiek obracal w mieszanym towarzystwie ( jak ktos by nie skumal to szkola ) zdarzali sie osobnicy z powiedzonkami a tam ma krzywe nogi to by jej wyprostowal i takie cale litanie o uzdrawiajacej mocy seksu. Chetnie bym zobaczyl jak te potwore ktos z tego leczy takim sposobem potrzeba by bylo miesiecy ciezkiej pracy kilkudziesieciu ofiar wyobrazcie sobie jak ona na was wlazi i zaczyna skakac i slychac tylko chrupniecie tam gdzie kiedys byla wasza miednica. Czemu jak nie jecie to was kurwa zamkna zwiaza beda karmic faszerowac lekami bo to grozne dla zycia a jej nikt nie pomoze. Geny zadne nie ale cukrzyca ktora kaze jej bezmyslnie wpierdalac bo ma zjazdy albo zaburzenia hormonalne. Do tego drozdzyca na bank ja wpierdala przy takiej diecie nie mowiac o zachowabiu resztek chigieny bo ona do miski lacno siega po swoje przysmaki ale watpie zeby woda z mydlem tak latwo docierala w okolice dupy.
Jarek_Wielki napisał/a:
Genetycznie to możesz być rudy albo mieć za dużo kończyn, no ewentualnie głupi po matce, bo niestety inteligencję dziedziczymy po matkach debilu! Nikt nie jest genetycznie gruby! Smalec trzeba sobie samemu nazbierać! No ale baby wiedzą lepiej! Po mamusi!
Takie słowo ironia to znasz kretynie?
kot by mnie wyśmiał jakbym mu takie gówno zaserwował
Sarniak17 napisał/a:
kot by mnie wyśmiał jakbym mu takie gówno zaserwował
Ale kot to nie maciora co zeżre nawet gówno.
Moim zdaniem osoby bardzo otyłe ( nie grube, tylko takie właśnie spaślaki jak tu) nie powinny dostawać jakichkolwiek pomocy, czy to leczenia na koszt państwa czy innych benefitów - masz kasę aby jeść za 5 to i masz na leczenie a nie pasożytujesz.
jadaj sałatki, będziesz piękny i gładki
Umie gotować
wojtekpwse napisał/a:
To chyba jakaś wersja dietetyczna. Tak bez oleju ani kostki masła przynajmniej?
Jakby zamiast cukru, władowała kostkę masła, to by na takim żarciu szybciutko schudła. Pod warunkiem, że by chleba, makaronu, ziemniaków itd nie żarła. Apetyt na keto też by jej zjechał szybciutko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów