📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja pierdole jaka z niej locha !!!!
Jak subtelnie kroi to z milością w te kosteczki.
Na bogato widze leci, butelka majonezu za 16 zl wjezdza na raz nie mowiac juz o opakowaniu cukru i batonie zoltego sera .
Ogólnie jestem tolerancyjny człowiek, nawet murzyna bym stolerował, ale ZAWSZE jak widzę ulaną świnię która żre tak łapczywie to jestem zażenowany i się zastanawiam kurwa jak tak można wyglądać i jeszcze tak żreć bez umiaru. Ha tfu
@krzylo
Ten chłopak z filmu nie żyje, zabawa z grubą babą nie wyszła mu na dobre. Nawet w świcie fikcji.
4fun.tv/news/miesny-jez-henio-nie-zyje-piotr-wanko-smierc-samobojstwo
Ten chłopak z filmu nie żyje, zabawa z grubą babą nie wyszła mu na dobre. Nawet w świcie fikcji.
4fun.tv/news/miesny-jez-henio-nie-zyje-piotr-wanko-smierc-samobojstwo
Majomir napisał/a:
Przy kości ale wporządku
Przy kości, to ona mięso do ogryzienia.
Z kueczaka.
jak kogoś ciekawi to nazywa sie to famile story doma mieszka w niemczech i nagrywa coś w rodzaju odcinków o swoim zyciu xD kazdy po 20 minut około
mogła chociać plaster pomidora dla zdrowotności dodać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów