📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dlaczego "you can dance" na logo "american got talent" czy jakos tak.. o.O?
" przykro nam, nie przejdziesz dalej bo nie potrafisz śpiewa"
sracie z tymi tekstami o "spiewaniu i kurwa nie przechodzeniu" jak by kogos ten zjebany program mam talent interesowal O.o
venomizzy napisał/a:
sracie z tymi tekstami o "spiewaniu i kurwa nie przechodzeniu" jak by kogos ten zjebany program mam talent interesowal O.o
Jak widzisz, ma wielu fanów.
ale ci amerykańce to dalny. publikę mam namyśli. ledwo zaczol, jeszcze nie zdarzyl nic pokazac, a juz wszyscy ŁUUUUUUUUUUUU ŁUUUUUUUU ŁUUUUU i drą tego ryja nie wiadomo po co przez cały występ, ani jemu nie dadzą sie skopić na tym co robi ani mi w spokoju obejrzeć. nie dało sie w sluchawkach wysiedziec, a wydaje mi sie ze muzyka miala tu jednak spore znaczenie. glowa mnie boli od tego nooo.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów