Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
PolishboyPN napisał/a:
kurwa moze zrobcie kompilacje dzieci mają talent na sadisticu , kurwa ban za to gówno powinien być
tak tak pierdolisz, poza tym po chuj to oglądasz ? omijasz i przeglądasz dalej, proste.
Poza tym, szacun dla rodziców dzieciaka, uczyli go napierdalać na bębnach może to polubił, i w przyszłości wyrosnie na porządnego obywatela RP Nie będzie dzieckiem neo ani ch*j wie czym..
na dworcach pkp często pajace grają na czymś takim, ale czy to kurwa talent jest to ja nie wiem...
slammer napisał/a:
to pajacowanie to niby talent?? Co za debil to tu wrzucił?? WhyMe ogarnij pizde, jak to już ktoś wcześniej napisał.
pewnie zrobilbys mi gałe za małe piwo, nie? Nic z tego...
Slammer, że ciebie na dzielnicy za piwo szturchają w gardło to nie znaczy że wszędzie taka patologia, ogarnij sie
Fajnie się rusza...żeby się chuj, połamał tuż przed finałem.
Może i niektórzy mają talent, ale przy jury w takim składzie to bym szydził nawet gdyby sam Jezus kogoś wskrzesił albo zaczął chodzić po Bogatyni
Może i niektórzy mają talent, ale przy jury w takim składzie to bym szydził nawet gdyby sam Jezus kogoś wskrzesił albo zaczął chodzić po Bogatyni
czy ktos moze mi wytlumaczyc o co chodzi z tym kablem od prodiza?
kolejna zagadka sadistica, udalo mi sie dojsc do tego o co kaman ze sloikiem ale teraz ten kabel jakos nie daje mi spokoju
czy ktos moze mi wytlumaczyc o co chodzi z tym kablem od prodiza?
kolejna zagadka sadistica, udalo mi sie dojsc do tego o co kaman ze sloikiem ale teraz ten kabel jakos nie daje mi spokoju
Przynajmniej czymś się interesuje a nie jak 90 % dzieci w na świecie siedzi ze swoim grubym dupskiem przed komputerem i wpierdalając pączki komentują takie filmiki że to suchary. Piwo dla młodego.
giba się jak pierdolony rezus a czarnuchy radoche mają...
pis en lov "em si" ;x
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów