Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Taaa.. może jeszcze filmiki z mszy będziecie wrzucać ? rozumie gdyby to dziecko ręce połamało albo spadł by na niego reflektor ale takie nagrania to mogę sobie na youtube oglądać ..
planujesz wrzucić wszystkie występy z tej edycji?
… sarkazmu się chwyta.
wiadomosci.wp.pl/kat,1345,title,Przepraszam-Polakow-za-wymyslenie-Mam-...
mc? chyba sie koledze pojebalo.
mc? chyba sie koledze pojebalo.
kurwa moze zrobcie kompilacje dzieci mają talent na sadisticu , kurwa ban za to gówno powinien być
do nauki gowniarzu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów