Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Jaki kraj takie talenty
stworek napisał/a:
Kurwa ale żeby tak kłamać ? !
nie czujesz w tym tytule ironii?
Przecież co któryś człowiek na świecie takie coś potrafi, a zobacz jak się nim jurorzy jarają. To jest właśnie sadystyczne i dlatego tu trafiło.
ale mi smaka narobił
Standardowe przyjęcie ślubne.
Drużba stuka w kieliszek, czeka aż na sali będzie kompletna cisza i mówi.
- Niech wszyscy żonaci mężczyźni staną przy osobie, bez której nie wyobrażają sobie życia!
Barman został stratowany na śmierć...
Drużba stuka w kieliszek, czeka aż na sali będzie kompletna cisza i mówi.
- Niech wszyscy żonaci mężczyźni staną przy osobie, bez której nie wyobrażają sobie życia!
Barman został stratowany na śmierć...
Umiejętności. Skilla? Pierdolona era komputerowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów