Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do freestylu trzeba mieć łeb jak sklep. W polsce mistrzem Free jest O>S>T>R.
lasyk napisał/a:
Jak sklep? Chyba monopolowy
Chciałem pozdrowić wszystkich którzy nie mają telewizorów.
"nie oglądaj telewizji bo będziesz miała w głowie glizdy"-cytując Pana Smolenia
"nie oglądaj telewizji bo będziesz miała w głowie glizdy"-cytując Pana Smolenia
lasyk napisał/a:
niezapominajmy o Tede. może to było wieki temu ale na wolnym był praktycznie jedyny
Zapewne wielu z Was mogło ich widzieć w akcji. Lecz ja nadal nie mogę wyjść z podziwu do czego jest zdolny człowiek
1 występ.
Półfinały.
Finał
1 występ.
Półfinały.
Finał
Niejaki Kamil Dziliński, casting do Mam Talent kiedyśtam
Tak, wiem, chujowo. Bo miało to wyglądać tak:
Żółty kurdupel, skośne Mam Talent
Tutaj inny jego występ
Szkoda że moja żona nie bawi się moimi kulami z taka gracją i wprawą
Jak było to do piekła
Tak, wiem, chujowo. Bo miało to wyglądać tak:
Żółty kurdupel, skośne Mam Talent
Tutaj inny jego występ
Szkoda że moja żona nie bawi się moimi kulami z taka gracją i wprawą
Jak było to do piekła
Niczego innego się nie spodziewałem po "kolesiu", który nakłada więcej szpachli na morde niż kobieta
Po prostu ciota.
its dżast emejzing
Przecież on kurwa ewidentnie i konsekwentnie nie trafia z dźwiękami. Widać jak się każe publice krzyczeć to wszystko się odbiera jakoś lepiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów