Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Chris Lynam
Chyba pokonał wszystkie nasze polskie 'talenty'
na dlugosc i jakosc nie narzekac bo kopa w dupe dostaniecie
Chyba pokonał wszystkie nasze polskie 'talenty'
na dlugosc i jakosc nie narzekac bo kopa w dupe dostaniecie
a ta niemra w żyri znowu ma wyraz twarzy jak by dupe pierwszy raz w życiu zobaczyła....
Hitler jakby zobaczył czarnego w jury to na pewno by go skierował do gazu...
Murzyn to tana nasza Chylińska
Czego ludzi nie zrobią żeby coś zarobić i się nie narobić 1000 żal pointsów
co ludzie sa w stanie zrobic dla odrobiny "sławy"
Patrzcie jak blondyn zaciesza Pewnie też chciałby mieć taką petardę w dupie
uogień z dupy
Hitler się w grobie przewraca i to z taką prędkością, że możnaby z tego wytworzyć całkiem sporo energii elektrycznej.
Oglądając to miałem podobne odczucia jak podczas oglądania w kinie filmu p.t. "2012". Polecam
Amerykaniec w niemieckiej telewizji oceniany przez mudżyna... o żesz ja pierdolę profanacja.
Mógłby se Achtunga w dupe włożyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów