Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@majer: wiarygodne jest ze jechales tym samym pociagiem co jakas top-model, wiarygodne jest nawet to ze zrobila se makijaz w toalecie, ba nawet jestem sklonny uwierzyc ze robila se makijaz wysiadajac w Sosnowcu lub zjadles metalowe rurki. Ale jako ty nie jestes z Sosnowca to nie ma bata, bo kazdy wie ze kazdy pociag jadacy do Sosnowca jako ostatnia stacje ma Sosnowiec. Wiec PS: i tak ci nikt nie uwierzy xD
Kak twój zawód? SABAKA kurwa SABAKA!
Najlepsza figura
Zajebiście seksowna kobieta i do tego wydaje się sympatyczna. Chyba sie trochę nie przygotowała na zdjęcie maski , ale i tak fajna.
Zajebiście seksowna kobieta i do tego wydaje się sympatyczna. Chyba sie trochę nie przygotowała na zdjęcie maski , ale i tak fajna.
Spokojne wasze rozczochrane - wygra (a właściwie to już wygrała - ten występ pewnie zapewni jej jakąś mniejszą lub większą popularność), to sobie zarobi i zrobi za tą kasę operację noska, podszlifuje siekacze i zacznie inwestować w tapetę, która wytrzyma trudy występów...
gówno i syf
Smalec666 napisał/a:
@majer: wiarygodne jest ze jechales tym samym pociagiem co jakas top-model, wiarygodne jest nawet to ze zrobila se makijaz w toalecie, ba nawet jestem sklonny uwierzyc ze robila se makijaz wysiadajac w Sosnowcu lub zjadles metalowe rurki. Ale jako ty nie jestes z Sosnowca to nie ma bata, bo kazdy wie ze kazdy pociag jadacy do Sosnowca jako ostatnia stacje ma Sosnowiec. Wiec PS: i tak ci nikt nie uwierzy xD
Warszawa Centralna 24.04.13 11:30
IV/6 IR 16126
PIAST
interREGIO
Przewozy Regionalne
tylko 2 kl.
wagon z m. do siedz. tylko 2 kl.
2 połączenia alternatywne (co 60 - 180 minut).
Warszawa Zachodnia 11:34 11:35
Zawiercie 14:12 14:13
Dąbrowa Górnicza 14:31 14:32
Sosnowiec Główny 14:40 14:41
Katowice
mają internety to se sprawdzą, że do katowic jechałem...
Dość ciekawy występ pewnego Amerykanina podczas castingu do mam talent. Dla niecierpliwych występ od 1:10
Chuj z tym, że to sadistic. Chuj z tym, że nie ma ciapatych, murzynów, krwi, gówna, bab z kutasem czy bóg wie czego jeszcze.
Mnie się zajebiście podobało.
Mnie się zajebiście podobało.
ok kto to znajdzie i wklei zajebiście otagowanego dubla ten dostanie piwo
A w 3.15 kwiatka mu w dupsko wbiła.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów