Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
strasznie wkurwiajacy jezyk
Grupa ta już gościła na sadolu ale tutaj jest nowszy występ i trochę nowych "talentów".
Akcja od 3:10
http://birkhalsagroup.com
Akcja od 3:10
http://birkhalsagroup.com
Wkurwia strasznie ta tępa dzida z żury co naciska guzik cały czas... adzip<-
Hindusi to tacy urodzeni kaskaderzy. Od dziecka napierdalają się świetlówkami.
słabe ,tylko burdel zrobili ...
Dobrze wytresowany brudas. Dałbym za niego 7000 euro, jeśli potrafi jeszcze kraść. Zwrócił by się w tydzień
Gardzę tym tłustym klaunem.
i po co ta głupia cipa tak panikuje, podobnie jak te pizdy z publiczności
Mały, grubiutki Hindus zawsze spoko.
Moim zdaniem tylko w takiej formie powinna być prezentowana ich kultura, a nie ściąganie na siłę, dawanie wszystkiego czego zapragną itd. Jest to ciekawe zjawisko kulturowe, bo z tego co słyszałem jacyś ich tubylczy uzdrowiciele wpieprzają rtęć czy co tam jest w świetlówkach na znak swojego statusu i wiedzy czy coś tam (wiem, chujowy ze mnie ekspert).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów