📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ale bachor nie jest urodziwy
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Tę...
Tą XD Jaki kurwa jebany rasista hehe
Pozdrawiam i pisze tak jak mi się kurwa podoba i chuj w dupę Jak masz jakiś problem to zapisz się do lekarza i może da jakąś maść na ból dupy
Ps podaj adres bo już kurier jedzie z tą maścią
Problem takich matek polega na tym, że nie rozumieją, że ich dziecko gówno obchodzi kogokolwiek poza nią samą i jej bliską rodziną.
Fajna suka. Sympatyczne, szczere, krowowate spojrzenie. Pewnie właśnie jest mleczna i pewnie ma teraz fajne bimbały z dużymi, ciemnymi brodawkami sutkowymi. Przemiłe nierówności zgryzu i uśmiech powodują, że można sobie tylko wyobrazić jak ładnie wyglądałaby w trakcie polerowania gały, patrząc spode łba tym swoim szczerym, serdecznym wzrokiem. Taka typowa "mama". Niby "bąbelek najważniejszy" ale jak już się ją złamie, to maszyna do ruchania jak złoto!!!
rzyganie to efekt przepicia,maly skacowany a ta go jeszcze filmuje- jak masz kaca to trza lezec, a nie filmowac .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów