Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
trochę zbyt duże dupsko
Czy to przypadkiem nie Ty napisałeś pod jednym tematem z tłustą świnią: "jeśli ktoś napisze, że ma grubą dupę to pedał" ( czy coś w tym stylu)?
Czy to przypadkiem nie Ty napisałeś pod jednym tematem z tłustą świnią: "jeśli ktoś napisze, że ma grubą dupę to pedał" ( czy coś w tym stylu)?
Tak ja ale tamta miała kształtną dupeczke, ta tutaj jest zbyt przysadzista, nie jest sexy, widok taki nie apetyczny
Lubie laseczki z tyłeczkami jak melon ale tutaj to wygląda jak młoda słonica.
A i córka idzie przeważnie w Matkę więc perspektywy są słabe
Jeśli komuś się podoba zad tej małolaty, to jest białym murzynem.
Przecież ona nie jest ładna tylko ciuch tak specjalnie dobrany żeby nie było widać ale w pewnym ujęciu widać ja z przodu robi sie fałdka.
Tak ja ale tamta miała kształtną dupeczke, ta tutaj jest zbyt przysadzista, nie jest sexy, widok taki nie apetyczny
Lubie laseczki z tyłeczkami jak melon ale tutaj to wygląda jak młoda słonica.
A i córka idzie przeważnie w Matkę więc perspektywy są słabe
Experci dupek się znaleźli.
Nigdy na żywo nie widzieli stulejarze a tu takie dyskusje
Jeśli komuś się podoba zad tej małolaty, to jest białym murzynem.
Uderza od Ciebie stuleją na kilometr.
Experci dupek się znaleźli.
Nigdy na żywo nie widzieli stulejarze a tu takie dyskusje
Oj młody pokazał bym ci jakie dupy się przewinęły przez moje wyro (auto, basen, saunę, ścieżek w górach) ale jestem Gentlemen i nie dyskutuje o moich byłych
Oj młody pokazał bym ci jakie dupy się przewinęły przez moje wyro (auto, basen, saunę, ścieżek w górach) ale jestem Gentlemen i nie dyskutuje o moich byłych
Pokazałbym - piszemy razem. Widać, żadnej dupy nie przewinąłeś przez bibliotekę. Gratuluję ścieżek w górach, ja jeszcze swoich się nie dorobiłem. Chyba, że miałeś na myśli te publiczne, dla biedaków. To może basen i saunę też miałeś na myśli publiczną? Fuj!
Pokazałbym - piszemy razem. Widać, żadnej dupy nie przewinąłeś przez bibliotekę. Gratuluję ścieżek w górach, ja jeszcze swoich się nie dorobiłem. Chyba, że miałeś na myśli te publiczne, dla biedaków. To może basen i saunę też miałeś na myśli publiczną? Fuj!
No racja w bibliotece nie wyrywałem ani nie ruchałem,
biblioteka na uniwerku zawsze mi słabo wyglądała kaszaloty w brylach ale jak coś zaliczyłeś tam to wielki szacun, jak dla mnie to jednak zbyt duże wyznanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów