Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak naprawdę wybaczyć to jedyna droga, żeby z tego wyjść i przerwać zaklęty krąg przemocy w domu.
Nieprawda. Można się nie rozmnażać
Pracowałem kiedyś z taką maltretowaną młodzieżą. Był pewien chłopak, którego matka zniedołężniała i trzeba się było nią zajmować, więc się do niej wprowadził. Na początku krzyczała i próbowała bić, ale już nie miała siły, więc ją na siłę przytulał i uspokajał. Później okazało się, że sama była jeszcze gorzej bita i poniżana w dzieciństwie, zaczęli po raz pierwszy w życiu szczerze rozmawiać i pewnego wieczoru rozpłakała się przed nim i nie mogła przestać przepraszać.
Finał był taki, że pochował matkę, po czym mógł z czystym sumieniem żyć dalej. Tak naprawdę wybaczyć to jedyna droga, żeby z tego wyjść i przerwać zaklęty krąg przemocy w domu.
Piękna sprawa, moja matka też mnie bardzo często przepraszała ale za każdym razem robiła znów to samo. Zrozumie tylko ten kto to przeżył.
Pracowałem kiedyś z taką maltretowaną młodzieżą. Był pewien chłopak, którego matka zniedołężniała i trzeba się było nią zajmować, więc się do niej wprowadził. Na początku krzyczała i próbowała bić, ale już nie miała siły, więc ją na siłę przytulał i uspokajał. Później okazało się, że sama była jeszcze gorzej bita i poniżana w dzieciństwie, zaczęli po raz pierwszy w życiu szczerze rozmawiać i pewnego wieczoru rozpłakała się przed nim i nie mogła przestać przepraszać.
Finał był taki, że pochował matkę, po czym mógł z czystym sumieniem żyć dalej. Tak naprawdę wybaczyć to jedyna droga, żeby z tego wyjść i przerwać zaklęty krąg przemocy w domu.
ty chuju, wzruszyłeś mnie!
Nieprawda. Można się nie rozmnażać
Można, to fakt. Niektórzy tak robią.
Mam nadzieję, że prawdziwa.
Jest Nie sądziłem, że ktokolwiek tak zareaguje. Dzięki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów