Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to nie jest przypadkiem Robert Burneika z 10 lat temu ?
ten akcent...

androgenius sam bym cie frajerze w p🤬de zaj🤬 za te twoje frajerskie komentarze glupi c🤬ju

Da się to pobrać? BŁAGAM MUSZE MIEĆ TO NA TELEFONIE
ARMAGEDONY PYRTU PYRTU!
ARMAGEDONY PYRTU PYRTU!

patologia
chłopak se spokojnie pograć nie może ;p
jeszcze rybą i plackami śmierdzi
chłopak se spokojnie pograć nie może ;p
jeszcze rybą i plackami śmierdzi

"Śmierdzisz plackami i zdechłą rybą - idź stąd!", "Kup se tester na marihuane i wsadz se w dupe i sprawdz czy jestem naćpany", "Zepsujesz, urwiesz mi lampe!"
Boże święty, to Finki ode mnie z TS'a xD muahahaha xD Ale się wqrvi jak mu to pokaże
tsviewer.com/index.php?page=ts_viewer&ID=922891
Tu go spotkacie :]

tsviewer.com/index.php?page=ts_viewer&ID=922891
Tu go spotkacie :]

Koleś na prawdę nie normalny, drze się na matkę, cham po prostu. I nie wiem po co to na neta wrzuca? Ja tu nic zabawnego nie słyszę...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie