📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
koleś pizda,zamiast jej zajebać na start to się z głupią pizdą kłóci
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
"Gdzie jest moja ruła?! Muszę się zabarykadować bo w tym domu jest nienormalność"
Hahaha
Hahaha
no i na chuj wrzucasz nagranie z rodzinnej imprezy ?
no i na chuj starasz sie pokazac jaki fajny jestes?
A co ty bijesz swoją matkę? Fajnie masz w domu...
A ty swojej nie ? Co ty kurwa - jakiś suchar jesteś i masz za słaby cios ?
no i na chuj wrzucasz nagranie z rodzinnej imprezy ?
Postawiłem Ci piwo za tego żałosnego posta , bo chyba na to liczyłeś nieudolnie próbując mnie ośmieszyć ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów