📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
W polsce by powiedziała że z macicy jej wypadło
O Jezu jaki stres. Musiałem przewijać bo bałem się o to dziecko. Gdybym mial facebooka to lajka bym dał od strzału. Pozostaje tylko piwo na sadolu.
Ładny limeryk.
Ładny limeryk.
Wkręciła się temu dziecku jazda na motocyklu
CiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
Koleś w ciężarówce w 00:26 prawdziwy sadol. Ma wyjebane ot dzień jak co dzień.
Sam mam syna w podobnym wieku i trochę mnie ruszyło. Wiadomo co się stało z dzieckiem? Jak dalej potoczyła się historia?
co jak co ale dzieciaka mi szkoda
co za pojebane ludziopochodne stworzenia
mikmas napisał/a:
Sam mam syna w podobnym wieku i trochę mnie ruszyło. Wiadomo co się stało z dzieckiem? Jak dalej potoczyła się historia?
Szanuj, kochaj, wychowuj - jak swoje !
mama leży i dwie dychy
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów