Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kolego, jak mieszkam na wsi tak nie znam ani jednego pedała Z tego co mi wiadomo to pedały to Ci wielcy tolerancyjni i oświeceni z wielkich miast.
Z tego co mi wiadomo, to rano musisz wstać i 3 kilometry na PKS zapierdzielać żeby paszę dla świń kupić.
Z tego co mi wiadomo, to rano musisz wstać i 3 kilometry na PKS zapierdzielać żeby paszę dla świń kupić.
pewnie kupuje ta pasze tam gdzie twoj stary dla ciebie
Btw. MEGANE I ??? HAHAHAHAHA Z Rosji kojarzą mi się nie dość, że zajebiste laski to chociaż VOLVO XC90
Co do chłopaków w filmiku: Fajny pomysł, dobra zabawa - szacun dla nich za pozytywne podejście, piwko
Widocznie tak bardzo kocha swoje świnki, że karmi je kawiorem
widziałeś kawior jak świnia niebo
pedały z małego miasteczka, przedmieścia albo jakiejś wsi (oczywiście nie przeszkadza mi to, po prostu mówię to w odniesieniu to realiów tam panujących; tzn.: najlepsze kawałki to największe szity, które są na "topie", a nawet jak tam przyjedzie majka jeżowska to wszyscy się cieszą bo coś przyjechało i słuchają tego do następnego festynu) zrobiły sobie klip w "najlepszych" swoich koszulkach w stylu "pójdę na bazar i kupię "śmieszną" koszulkę" i myślą, że są śmieszni.
jakieś marne cwelki.
Większość biedy umysłowej spotykam w mieście niż w małych miasteczkach, oczywiście są też jebane brudasy, ale tego nie można uniknąć. Spójrz na blokowiska i zobacz ile tam miernoty mieszka, która uważa się za miastowego cwaniaka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów