Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jakieś marne cwelki.
Oczywiście znalazł się przechuj dla którego ludzie bez znaczka i metki z kotem nie istnieją. Co do utworu jaki sparodiowali jest jak najbardziej odpowiedni bo chujowy, widziałeś żeby ktoś parodiował dobrą muzykę?
pedały z małego miasteczka, przedmieścia albo jakiejś wsi (oczywiście nie przeszkadza mi to, po prostu mówię to w odniesieniu to realiów tam panujących; tzn.: najlepsze kawałki to największe szity, które są na "topie", a nawet jak tam przyjedzie majka jeżowska to wszyscy się cieszą bo coś przyjechało i słuchają tego do następnego festynu) zrobiły sobie klip w "najlepszych" swoich koszulkach w stylu "pójdę na bazar i kupię "śmieszną" koszulkę" i myślą, że są śmieszni.
jakieś marne cwelki.
Mieszkam na wsi i powiem tak...
A przepraszam jesteś w takim wieku, że mógłbyś być moim ojcem, ale głupoty nie zdzierżę, więc:
Chyba Cie pojebało!
Kolego, jak mieszkam na wsi tak nie znam ani jednego pedała Z tego co mi wiadomo to pedały to Ci wielcy tolerancyjni i oświeceni z wielkich miast. U nas na wsi panuje niestety 'ciemnota i zabobon' więc ta moda jeszcze do nas nie dotarła Co prawda słyszałem o jednym takim z najbliższego MIASTA, ale w szkole go łysi koledzy napierdalają zdrowo po mordzie, więc może sie chłopak wyleczy jeszczepedały z małego miasteczka, przedmieścia albo jakiejś wsi (oczywiście nie przeszkadza mi to, po prostu mówię to w odniesieniu to realiów tam panujących; tzn.: najlepsze kawałki to największe szity, które są na "topie", a nawet jak tam przyjedzie majka jeżowska to wszyscy się cieszą bo coś przyjechało i słuchają tego do następnego festynu) zrobiły sobie klip w "najlepszych" swoich koszulkach w stylu "pójdę na bazar i kupię "śmieszną" koszulkę" i myślą, że są śmieszni.
jakieś marne cwelki.
Żartuje, całe wykonanie chujowe niczym "Call Me Maybe"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów