Dyrektor podziękował jej z głębi serca, ale poprosił o nie filmowanie niczego więcej.
Dyrektor podziękował jej z głębi serca, ale poprosił o nie filmowanie niczego więcej.
Ale bym ją rżnął .... całymi dniami, zaspermił bym ją jako mamuśkę ;> każdy otworek jej ciała , gnoja wyjebał bym z domu
ja pierdole jestes na sadolu a nie na zbiorniku...
Gdzie jest ojciec ja się pytam?
Pewnie jest czarny i was zostawił. Mama znajdzie ci nowego w sylwestra, nie przejmuj sie.
Wyobraźcie sobie jak młody odkrywa takie nagrania za 10 lat i uświadamia sobie co tu się tak naprawdę odjebało xD
Jest jeszcze gorsza opcja. Koledzy z klasy bachora znajdują to nagranie za 10 lat.
Ale bym ją rżnął .... całymi dniami, zaspermił bym ją jako mamuśkę ;> każdy otworek jej ciała , gnoja wyjebał bym z domu
ja to samo ale gnoja.
Fajnie masz na chacie, ale pewnie czas na świąteczne porządki. Poza tym widzę, że słownik wyleciał wcześniej.
Slownika Mikolaj nigdy nie dostarczył...
Smakowita.
Jakiś namiar na tę dupeczkę? Na bank nakręciła tego więcej.
Smakowita.
Namiar? W prawie każdym sklepie spożywczym.
gówno byś zrobił bo taka kobieta nie zainteresowała się jakimś brudasem z bębnem, którego hobby to picie piwa i palenie petów jak żul, albo jakimś nieopierzonym gimbazjalistą, który jeszcze w życiu nie umoczył tylko wypisuje w internetach co to by on nie zrobił jakby się dorwał.
Ochłoń chłopcze.
gówno byś zrobił bo taka kobieta nie zainteresowała się jakimś brudasem z bębnem, którego hobby to picie piwa i palenie petów jak żul, albo jakimś nieopierzonym gimbazjalistą, który jeszcze w życiu nie umoczył tylko wypisuje w internetach co to by on nie zrobił jakby się dorwał.
Ochłoń chłopcze.
No to cie ponioslo kolego. To jest samotna, tepa matka z bombelkiem, wbrew temu co kreuja media, ona musi brac to co jest, a nie wybrzydzac, bo z zasilkow i tipsow z klubu za ciagniecie paly nie starczy na ksiazki dla brajanka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów