Dyrektor podziękował jej z głębi serca, ale poprosił o nie filmowanie niczego więcej.
Dyrektor podziękował jej z głębi serca, ale poprosił o nie filmowanie niczego więcej.
Ale bym ją rżnął .... całymi dniami, zaspermił bym ją jako mamuśkę ;> każdy otworek jej ciała , gnoja wyj***ł bym z domu
gwno byś zrobił
Ale bym ją rżnął .... całymi dniami, zaspermił bym ją jako mamuśkę ;> każdy otworek jej ciała , gnoja wyjebał bym z domu
Wyjebać to sie możesz z domu mamusi i zmarszczyć freda na chodniku patrząc na przechodniów
cie jaką ma babeczka linię i ciałko po porodzie.
Nasze polskie witaminki w tym wieku to najczęściej otyłość drugiego stopnia, rozstępy i c
Pierdolicie kurwa kocopoły, nie jedną mamuśkę taką zajebistą widziałem w polsce a z jedną się spotykałem przez jakiś czas co miała 2jke dzieci i 32 lata i miała ciałko jak 20stka. Jebane prawiczki dupe widzieliscie u swojej starej chyba tylko. Jak laska po porodzie nie rzuci wszystkiego czym sie zajmowala wczesniej zeby z gowniakiem w chacie siedziec 24/7 to jakie ma znaczenie czy polka czy jakaś suka zza oceanu. Jebać te tępe amerykańskie zsuczałe szmaty. Polki są na tyle miłe i sympatyczne że aż grzech się rozglądać gdzies poza granicami za jakąś szmatą napaloną na twoje siano.
A poza tym troche celulitu jest też sexy.
Pierdolicie kurwa kocopoły, nie jedną mamuśkę taką zajebistą widziałem w polsce a z jedną się spotykałem przez jakiś czas co miała 2jke dzieci i 32 lata i miała ciałko jak 20stka. Jebane prawiczki dupe widzieliscie u swojej starej chyba tylko. Jak laska po porodzie nie rzuci wszystkiego czym sie zajmowala wczesniej zeby z gowniakiem w chacie siedziec 24/7 to jakie ma znaczenie czy polka czy jakaś suka zza oceanu. Jebać te tępe amerykańskie zsuczałe szmaty. Polki są na tyle miłe i sympatyczne że aż grzech się rozglądać gdzies poza granicami za jakąś szmatą napaloną na twoje siano.
A poza tym troche celulitu jest też sexy.
Już ochłonąłeś prawilny husarzu wyklęty? To jak już sobie sklepałeś to powycieraj i wracaj do piwnicy z której wypełzłeś. Ta mamusia z którą się umawiałeś tbyła renia rączkowska. Więc wstawaj i sprzątaj bo prycze se w piwnicy zasrałeś.
Ale bym ją rżnął .... całymi dniami, zaspermił bym ją jako mamuśkę ;> każdy otworek jej ciała , gnoja wyjebał bym z domu
patrzac na ciebie zacząłyś od niego...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów