Jeszcze kilka obrotów na tym kole i będzie mogła wyżyć z renty inwalidzkiej swojego dziecka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
🔥
Habibi
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nice , and Funny
Thanks
Thanks
Mówili kiedyś ; albo grubo, albo wcale!
Widać chomicza mamcia dba o kondycję bąbelków już od młodego. Nie ma takiego wylegiwania się w klatce tylko trzeba karuzelą napierdalać do utraty przytomności 🤣🤣🤣
Widać chomicza mamcia dba o kondycję bąbelków już od młodego. Nie ma takiego wylegiwania się w klatce tylko trzeba karuzelą napierdalać do utraty przytomności 🤣🤣🤣
Młody zapierdalaj tak jak ja .
Będziesz miał dużo pieniędzy ,dobrą opiekę medyczną i uczciwą emeryturę.
Mamo ,ale my w Polsce mieszkamy.
Synek , ja Ci pokaże, pa tera
Kiedy w wieku 18 lat musisz już mieć 17 lat doświadczenia zawodowego xD
Właśnie dlatego chomik ma wielkie jajca i rucha do omdlenia. 99% jego potomstwa nie dożyje wieku reprodukcji, bo samo bycie chomikiem to wyrok śmierci.
Andrzejas napisał/a:
....... bo samo bycie chomikiem to wyrok śmierci.
Każde życie to wyrok śmierci.
Nie tylko chomika.
Za mała karuzela jak dla chomiczka dżungalskieo mój ma 3msc i nie pozwala się dotknąć taki z niego teretorial:) jak je to mozna poglaskac:) ma śliczną sierść
Ale dzieci ma śliczne przy takim wychowaniu może długo nie pożyją, ale na razie oko cieszą
misiekdiablo1 napisał/a:
Młody zapierdalaj tak jak ja .
Życie to nie talerz z zupą stawiany przez mamusię pod nosem.
Dorosłeś, powiedz mamie, że od dziś sam będziesz wiązał buty przed wyjściem do pracy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów