doje**nie konkretne od 1:15
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie prościej napisać że akcja tylko w 1:15 i pod koniec filmiku? A nie od 1:15 gdzies traciłem 2 minuty życia patrzac jak jedzie sobie jak normalny kierowca bez zbędnych przyspieszeń>?
Się tak zastanawiam po chuj komu taka moc w samochodzie z przednim napędem. Rozumiem jeszcze te 300KM przy dobrym dyferencjale, ale 700? No chyba, że powstały jakieś Civici 4x4 albo rwd, o których nie wiem.
Za mamę w 700 konnym silniku zawsze piwko.
FreakyOmen napisał/a:
Za mamę w 700 konnym silniku zawsze piwko.
No jakby mama była w silniku, to byłby materiał na harda. Chciałeś być fajny parafrazując nieudolnie komentarz z kilku tematów wyżej? Gratuluję pomysłu, z wykonaniem trochę gorzej.
Swoją drogą, jeśli autem możesz przyspieszać znacznie w ułamkach sekund, to równie szybko możesz się w coś wjebać, dlatego powinien mieć klatkę. I okulary przeciwsłoneczne przy takiej pogodzie, bo taka jazda jest średnio bezpieczna
Jakby do Civic'a wstawił silnik o mocy 700KM, to przy pierwszym ruszaniu spod świateł samochód zamieniłby się w rydwan. Pewnie hamulce też zostawił oryginalne...
Od zawsze mam wrażenie, że w civicach tylko idioci jeżdżą. Tak jak w starych golfach, leonach i betach lub audi 80 (chociaż to auto sam chciałbym mieć).
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Black Snake napisał/a:
Od zawsze mam wrażenie, że w civicach tylko idioci jeżdżą. Tak jak w starych golfach, leonach i betach lub audi 80 (chociaż to auto sam chciałbym mieć).
Wymień jeszcze 20 popularnych marek samochodowych...
Chyba trzeba sobie kupić Daihatsu, albo Tatę, żeby nie być uznanym za buraka, cebulaka, albo idiotę.
Jakby do Civic'a wstawił silnik o mocy 700KM, to przy pierwszym ruszaniu spod świateł samochód zamieniłby się w rydwan. Pewnie hamulce też zostawił oryginalne...
oj mylisz się,i to bardzo
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów