doje**nie konkretne od 1:15
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
koles niby ma 799 konnego civica, wydmuszka zrobiona z niego ale nie ma klatki idiota
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Kiedy się nauczycie, że cenzurowanie wulgaryzmów na Sadisticu, to pedalstwo?
Darkstep napisał/a:
Kiedy się nauczycie, że cenzurowanie wulgaryzmów na Sadisticu, to pedalstwo?
Kolego,one same się cenzurują jak byś nie wiedział
Cytat:
Po kiego chuja mu klatka jak widać po gościu, że jest tylko mistrzem prostej. A żeby na prostej wyjebać to już trzeba być totalnym geniuszem. Tak mocne auto zrobił tylko dla lansu na pewno i do przewiezienia od czasu do czasu kogoś, żeby się popisać.. Klatka w tym przypadku jest zbędna. Nawet pasów konkretnych niema tylko jakaś jedna szelka i fotel seryjny, wyjebany do tyłu, że siedząc na nim na pewno nie na pełnej kontroli nad samochodem. Lansiarz tyle w temacie.wydmuszka zrobiona z niego ale nie ma klatki idiota
@Edit i dając w pizde tam od 1:16 prowadzi jedną ręką...
Marllix napisał/a:
W ustawieniach swojego profilu możesz wyłączyć cenzurę. Tak jakby ktoś nie wiedział.
Kolego,one same się cenzurują jak byś nie wiedział
@up wizarD90
na prostej,po takich modach może się wiele wydarzyć...
mi kiedyś sworzeń pękł,a miał pół roku
na prostej,po takich modach może się wiele wydarzyć...
mi kiedyś sworzeń pękł,a miał pół roku
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów