Żartowniś
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sążnie kolego, to taka jednostka miary używana przez żeglarzy - sążni(lub stóp) wody pod kilem
Breakcore napisał/a:
Chcecie żeby Najman z kimś wygrał? Zgłoście sie do KSW, niech Najman wam ryj obije, wtedy cała Polska z was sie będzie śmiała i będzie spokój, a nie codziennie muszę czytać "dowcipne" rzeczy o tym pajacu -.-
Proste ze tak. Juz lece na KSW bo trenowalem boks przez 5 lat a pozniej MMA przez 3. I jeszcze jakies debile daly ci piwo za brak mozgu. Kurwa ludzie skumajcie to:
-jestem piekarzem od 20 lat, ale zmieniam fach i od jutra bede sprinterem, wybieram sie na olimpiade,
-jestem strazakiem od 10 lat, ale zmieniam fach, od jutra bede chirurgiem, juz mam podpisany kontrakt ze szpitalem, za 3 dni pierwsza operacja.
Piona dla zacofanych.
Breakcore napisał/a:
Chcecie żeby Najman z kimś wygrał? Zgłoście sie do KSW, niech Najman wam ryj obije, wtedy cała Polska z was sie będzie śmiała i będzie spokój, a nie codziennie muszę czytać "dowcipne" rzeczy o tym pajacu -.-
Proste ze tak. Juz lece na KSW bo trenowalem boks przez 5 lat a pozniej MMA przez 3. I jeszcze jakies debile daly ci piwo za brak mozgu. Kurwa ludzie skumajcie to:
-jestem piekarzem od 20 lat, ale zmieniam fach i od jutra bede sprinterem, wybieram sie na olimpiade,
-jestem strazakiem od 10 lat, ale zmieniam fach, od jutra bede chirurgiem, juz mam podpisany kontrakt ze szpitalem, za 3 dni pierwsza operacja.
Piona dla zacofanych.
@pawu95 Z dupy wzięte przykłady, bo on akurat nie zajmował się zupełnie czymś innym tylko cały czas był w "temacie"...
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
@pawu95 Z dupy wzięte przykłady, bo on akurat nie zajmował się zupełnie czymś innym tylko cały czas był w "temacie"...
W temacie ? mówisz o big brother ? chyba nie o jego pseudo karierze bokserskiej... jedyna walka jaka powinna zostać za uznaną w "karierze" Najmana to walka z Andrzejem Wawrzykiem który skończył go w drugie rundzie a przez cała pierwszą śmiał mu się w twarz... nie trzeba być znawca żeby uznać ze walki były ustawiane...
1. Robert Gacek - 3 walki w zawodowej karierze 2 z Najmanem - koleś walczył w adidasach
2. Imrich Borka 2 wygrane 46 przegranych
3. Doug Phillips w momencie pojedynku miał 45 lat wybacz ale drugi Hopkins z niego nie jest...
mam sprawdzać dalej ?
4. Tomasz Górski znalazłem tylko działacza Pisu... czort wie może wcześniej walczył na galach...
5. Alfred Pollak 0 wygranych 9 przegranych
a Štefan Cirok był w ciąży jak dostąpił zaszczytu walczenia z czempionem.
Najman jest osłem, nie ma zielonego pojęcia o boksie...
żeby czasami rączek nie połamał sobie jak będzie odklepywał ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów