Żartowniś
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od Najmana mniejszy i lżejszy, ale i tak by go w pierwszej rundzie rozłożył.
Wkurwia mnie już to najmanowanie...
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-05-26, 11:48 ]
sukcesywnie i tak staram się usuwać ten najmanowy spam ale przyjdzie czas wytrzymałości mojej i będę warnować, a potem będzie płacz, że "za co? pani moderator się uwzięła!"
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-05-26, 11:48 ]
sukcesywnie i tak staram się usuwać ten najmanowy spam ale przyjdzie czas wytrzymałości mojej i będę warnować, a potem będzie płacz, że "za co? pani moderator się uwzięła!"
Chcecie żeby Najman z kimś wygrał? Zgłoście sie do KSW, niech Najman wam ryj obije, wtedy cała Polska z was sie będzie śmiała i będzie spokój, a nie codziennie muszę czytać "dowcipne" rzeczy o tym pajacu -.-
Najman to ma lipe.... albo klepie mate albo jest oklepywany
Nieśmieszne. Myślałem, że Mamed jest trochę bardziej ogarnięty.
Ale polewkę zrobił z Marcina
Breakcore napisał/a:
Chcecie żeby Najman z kimś wygrał? Zgłoście sie do KSW, niech Najman wam ryj obije, wtedy cała Polska z was sie będzie śmiała i będzie spokój, a nie codziennie muszę czytać "dowcipne" rzeczy o tym pajacu -.-
Jak ktoś jest tępy to nie idzie na studia, jak ktoś słaby to nie idzie na zawody strongman, jak ktoś nie umie walczyć to nie idzie na galę MMA.
I dla tego ludzie się z niego śmieją, bo nie potrafi walczyć, a wyzywa kolejnych rywali na walkę Wielkie ciśnienie i szopki odgrywa, nawet ręki nie umie podać przed walką, a ostatecznie zawsze odklepuje...
Już nawet "koledzy po fachu" się z niego nabijają
Wendo napisał/a:
Jak ktoś jest tępy to nie idzie na studia, jak ktoś słaby to nie idzie na zawody strongman, jak ktoś nie umie walczyć to nie idzie na galę MMA.
I dla tego ludzie się z niego śmieją, bo nie potrafi walczyć, a wyzywa kolejnych rywali na walkę Wielkie ciśnienie i szopki odgrywa, nawet ręki nie umie podać przed walką, a ostatecznie zawsze odklepuje...
Już nawet "koledzy po fachu" się z niego nabijają
To nie tak do końca...teraz tępaków też biorą na studia bo jest deficyt studentów...ty myślisz że skąd się bierze kadra w super marketach:D?
Najman by przegrał nawet z elektrycznym czajnikiem, bo zapewne by się oparzył i upadł
ODkarzacz napisał/a:
Nawet nie wiedziałem, że on po Polsku mówi.
a po jakiemu ma mówić, skoro mieszka w Polsce??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów