18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Fragmenty wywiadu z Mamedem Khalidovem na temat islamu.

Porozmawiajmy o islamskich ekstremistach. Co myślisz, kiedy słyszysz o atakach terrorystycznych, atakach, takich jak ten niedawno w Londynie?

Powiem tak: to nie są muzułmanie, a ja nie wierzę w to, co pokazują w telewizji. Nie wiem, czy to prowokacja czy nagonka, ale po prostu nie wierzę. Media rzucają kawałkami informacji, nie wyjaśniają dokładnie, więc zawsze jestem ostrożny w takich wypadkach. To są przecież przestępcy. Tak samo jakby chrześcijanin kogoś zabił, też uznano by go za przestępcę, a nie podkreślano, jakiego jest wyznania.

Ale już w przypadku Syrii widzimy na filmach w internecie egzekucje, słyszymy o sądach szariackich.

To jest kolejna prowokacja. Zauważ, że tam rządza alawici, czyli ludzie, którzy Assada [prezydenta Syrii] uznają za Boga i próbują przedstawiać, że to Al-Kaida próbuje ich obalić. Stąd później prowokacje w internecie. To alawici podszywają się pod muzułmanów. Słyszałem ostatnio o zabójstwie katolickiego księdza. Islam tego nie dopuszcza, więc jak można mówić o tych zabójcach jako o muzułmanach i jak można na ich podstawie wyciągać wnioski, co do całej religii?

Czyli to nie muzułmanie odpowiadają za te egzekucje?

Tam jest sąd szariacki i pilnuje każdego ugrupowania. Jeśli ktoś zrobi taki numer, to go wykluczają z ruchu. Proszę też zobaczyć, co robią alawici. To przecież się w głowie nie mieści.

Szanuję faceta jako sportowca, ale ciekawe czy by gadał tak pokojowo, gdyby procent muzułmanów w Polsce był taki sam jak np. w niemczech.

Źródło: natemat. pl
Zgłoś
mineten 2013-10-06, 18:13
ment200 napisał/a:

Co nie zmienia faktu, że muslimy zatrzymały sie cywilizacyjnie w XVI wieku, a my nie. Teraz chcą oni nas sciągnąć do swojego poziomu. Nie ma co dyskutować, bo ich ekspansja jest teraz największym cywilizacyjnym problemem Europy.

Według ciebie to wyprzedzają swoje czasy bo u nich jest dopiero XV wiek według ich kalendarza(oni liczą czas od 622 roku i rok trwa 354 dni). Ale z tą ekspansja w pełni się z tobą zgadzam. Trzeba ich wybić zanim oni wybiją nas a do tego się powoli przymierzają.
Zgłoś
D................s 2013-10-06, 19:52
Ma gość trochę racji, bo tak naprawdę w dupie byliśmy i gówno widzieliśmy.
Zgłoś
h7kchryst 2013-10-06, 21:21
khalidof niech spierdala lepiej

...All of y'all motherfuckers
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Zgłoś
T................h 2013-10-07, 20:40
mineten napisał/a:

Według ciebie to wyprzedzają swoje czasy bo u nich jest dopiero XV wiek według ich kalendarza(oni liczą czas od 622 roku i rok trwa 354 dni). Ale z tą ekspansja w pełni się z tobą zgadzam. Trzeba ich wybić zanim oni wybiją nas a do tego się powoli przymierzają.

Nie wiem kim jesteś i odkąd liczysz czas, ale chciałem Cie powiadomic że mamy rok 2013. Dokładnie to 7 październik. Więc mamy XXI wiek, tak? Idąc dalej tym tropem to XVI wiek miał miejsce 5 stuleci temu. Co więcej, trwał on od roku 1501 do 1600. Europa zawsze miała to do siebie że XVI wiek był w niej XVI wiekiem. Konludując, to chuj mnie obchodzi czy ciapaki maja teraz swój XIV wiek czy dopiero są w erze neolitu, tylko podaje czas w tym kalendarzu który obowiazuje w historiografii europejskiej.
Zgłoś
mineten 2013-10-07, 21:30
No po prostu gdybyś powiedział im że się zatrzymali w XVI wieku to by uznali że ich doceniasz bo myślisz że wyprzedzają swoje czasy. Ale jeżeli interesuje Cię to kim jestem to w gwoli ścisłości jestem Polakiem, liczę czas według naszego kalendarza i nie uznaje muslimów za ludzi tylko za ogniwo pośrednie pomiędzy małpą a człowiekiem. Mówienie o tych półgłówkach oślepionych swoją religią "ludzie" uwłaczało by mi jako człowiekowi. Możecie nazwać mnie rasistą ale rasizm jest jedynym sposobem na przetrwanie naszego gatunku.
Zgłoś
T................h 2013-10-08, 18:18
W takim razie piona tylko ja cie prosze nie obrażaj małp. I tak juz sie je porównuje do czarnuchów
Zgłoś
dOpieca 2013-11-27, 22:21
dawać khalidova!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów