Potężny cios w jajca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Piękne kopniaczki w krocze.
Szkoda że Mamed przegrał w ostatnich sekundach dogrywki i sędziowie tego niby nie widzieli.
PS. Kibicowałem Mamedowi i zawsze będę.
Szkoda że Mamed przegrał w ostatnich sekundach dogrywki i sędziowie tego niby nie widzieli.
PS. Kibicowałem Mamedowi i zawsze będę.
Byłem za Mamedem ale szkoda troche tego japońca, bo ta dogrywka była jak najabrdziej jego.... Myślę, że gdyby nie dostał 2 razy w jaja to by wygrał, co z tego, że się podniósł, jaja pewnei go będą jeszcze tydzień bolały.
push3k napisał/a:
Leżą na sobie jak jakieś pedały. Wolę zwykły boks.
W zwykłym boksie tulą się jak jakieś pedały.
Steve Wonder by zauważył, że dogrywkę wygrał Japoniec, walka najlepsza tego wieczoru, plus sadystyczny akcent w postaci 2 low kick-ów na jaja.
nie oszukujmy się Mamed do tej pory wygrywał z przeciętniakami z europejskich gal MMA które nie nalezą do najbardziej prestiżowych, teraz zawalczył z przeciętniakiem z japońskich gal i niezasłużenie na niekorzyść Sakuraja zremisował gdyż żółtek był lepszy. Wiec będzie tak albo Mamed zostanie przy przeciętniakach z europy i będzie zbierał laury, albo porwie się na gale japońskie i te w USA i będzie zbierał bęcki
ten kitajec to ma dopiero jaja ze stali...
i moim zdaniem drugi kop już nie był w jajca
i moim zdaniem drugi kop już nie był w jajca
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów