📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak Mahed walczy to dzień wcześniej biegam nago w nocy żeby być chory. A następnego dnia leże zajebiście sam w łóżku i oglądam sam do kurwy walke!
jebać czeczena , wyjebane mam na niego i na innych "polaków" w mediach
Rozkurwiator i tyle. Dla Niego Polska ma za mało do zaoferowania ale na pewno więcej niż zajebana Czeczenia.
wielki kurwa Polak czekaj jak metro w warszawie jego kumple z czeczeni wyjebia
Desti napisał/a:
Mamed Chalidow
Saia napisał/a:
@up i nie shakespear tylko szekspir?
jak już się macie pluć który się lepiej zna na tym jak się kto nazywa to sobie obaj najpierw sprawdźcie... Мамед Халидов w Czeczenii się używa języków rosyjskiego i czeczeńskiego z tego co mi wiadomo, a żaden z nich nie korzysta z tego alfabetu którego używacie...
@sianoika - siano to masz w głowie - "czeskiego" pochodzenia?
ale żeś muze dojebał do tego to koniec. ju lepiej byłoby wrzucić Boys - wstawaj i walcz
chciałbym się umieć bić w sumie
paczek1262 napisał/a:
chciałbym się umieć bić w sumie
Po pierwsze zwiększ masę!
Po drugie naucz się stawiać przecinki.
ciekawe kiedy go te Polskie kurwy z polsat sport spierdolą :x
btw. dobrze że jeden "Polak" jest taki dobry w te klocki
SZACUN
btw. dobrze że jeden "Polak" jest taki dobry w te klocki
SZACUN
Na pewno nauczył się napierdalać na ruskim weselu.
Cytat:
jebać czeczena , wyjebane mam na niego i na innych "polaków" w mediach
jak oni na ciebie...chociaz nie ,bo oni dziękują po kazdej walce za doping kibicow
Cytat:
wielki kurwa Polak czekaj jak metro w warszawie jego kumple z czeczeni wyjebia
przyjebany jak kilo gwozdzi jestes...on z pewnoscią wiecej dla polski zrobil niz ty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów