📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Heh, cieszmy się, że sportowcy z innych krajów walczą dla nas i nie wstydzą się tego. Koleś jest zajebisty!
Czeczen- ma walkę we krwi.
Saia napisał/a:
@up i nie shakespear tylko szekspir?
Nie po to zmieniał pisownie nazwiska, żeby posługiwano się starą. A więc CHALIDOW
khccc napisał/a:
wielki kurwa Polak czekaj jak metro w warszawie jego kumple z czeczeni wyjebia
Zamknij kurwa morde patrioto z Berlina. Mamed jest bardziej Polakiem niż całe mnóstwo cwaniaków urodzonych w tym kraju, a plujących na swoją ojczyznę przy każdej okazji.
On sam zdecydował, że Polska będzie jego ojczyzną z miłości do tego kraju. W dupie mam, że urodził się gdzieś indziej i mówi z obcym akcentem, przynajmniej nie traktuje Polski jak więzienia, a bycia Polakiem jako wyroku...
Tylko dlaczego do Polsko-Gruzińskiego fightera jest puszczony jakiś amreykański rap ;/ !!??
Sory, pochodzenia Polsko-Czeczeńskiego
Sory, pochodzenia Polsko-Czeczeńskiego
aż miło popatrzeć
<ciekaw jestem, gdzie wjebało mój komentarz??? czyżby zbyt "hard" dla siostrzyczek zakonnych z moderatorni? bo jak się bawić, to się bawić. drzwi wyjebać, nowe wstawić. jeżeli coś zbyt "sadystyczne" dla jedenastolatków, to niech gnoje, kurwa, szybciej rosną>
Ciekawy filmik o najlepszy zawodniku MMA w Polsce.
Piosenka: god is an astronaut-dust and echoes
Piosenka: god is an astronaut-dust and echoes
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów