18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
rydzo2008 2013-06-09, 1:14 18
mamed = muzułmanin
na dodatek klęczy po każdej walce
dla mnie powinien on dostać bana na PL
Zgłoś
boogeyman 2013-06-09, 1:14 3
SethNecromancer napisał/a:

Kurwa czy tylko mnie wydaje się, że coś z tą walką było nie tak?

odklepał po 5-10 sekundach duszenia?
Gilotynę zaczął zakładać w 2:22, 2:30 czarnuch odklepuje?

tosz to rwa mać nawet śmieszne nie było...

Co ty pierdolisz człowieku. Wiedział, że z tego nie wyjdzie i odklepał. Nikt normalny nie wytrzyma dłuższego miażdżenia szyi.
Zgłoś
Pabis3 2013-06-09, 1:14
Do osoby która pisała o 5-10 sek i odklepał.... Przebiegnij się parę km i niech ktoś Cie przydusi ) 3 sek i odpadasz...
Zgłoś
Czary 2013-06-09, 1:16
Na początku można zobaczyć jak jest przejebanie skupiony, oczy na fazie.
Zgłoś
brudny 2013-06-09, 1:18 4
co z niego za sportowiec jak nie chce konkurować z najlepszymi.
Brawo najlepszy z średnich... W sumie czy ten cyrk można uznać za sport ??
Zgłoś
huehuehue 2013-06-09, 1:18 5
Rozwalił gilotyną zawodnika stójkowego - faktycznie, sukces... dają mu słabiaków to i wykańcza większość w 1 rundzie.
Zgłoś
T................3 2013-06-09, 1:19 18
Muzułmanim Mamed to co innego niż reszta. Mamed jest Polakiem,w pełni zasymilowany. Jestem muzułmaninem modli się 5 razy dziennie przestrzega wszystkich ich świąt i tyle.Nie nawołuje do zabijania,nie interpretuje sobie Koranu jak chce. Jest jednym z nas. Nie "ciapatym"
Zgłoś
KKdemona 2013-06-09, 1:22 1
Kurde jak by każdy muzułmanin był jak Mamed to świat by wyglądał inaczej
Zgłoś
a................1 2013-06-09, 1:22 8
TomaZ93 jak dojdize do starcia to on będzie w czołówce tych co będą zwalczać niewiernych.............
Zgłoś
Parzo 2013-06-09, 1:28
Kategoria 87 kg a mamed wazy 91 xD dobre zabawy tam mają...
Zgłoś
satelit 2013-06-09, 1:32 2
Still cIABATY........
Zgłoś
Cichy 2013-06-09, 1:34 4
TomaZ93 napisał/a:

Jestem muzułmaninem [...]

Wiecie co z nim zrobić!
Zgłoś
dzioldi 2013-06-09, 1:41 1
ciapaty nie ciapaty fakt jest taki ze ma coś z polaka obiecał dłuższą walkę w stójce murzynowi i go wychujał duszonko i dobranoc
Zgłoś
JURIJ_77 2013-06-09, 1:48 8
TomaZ93 napisał/a:

Muzułmanim Mamed to co innego niż reszta. Mamed jest Polakiem,w pełni zasymilowany. Jestem muzułmaninem modli się 5 razy dziennie przestrzega wszystkich ich świąt i tyle.Nie nawołuje do zabijania,nie interpretuje sobie Koranu jak chce. Jest jednym z nas. Nie "ciapatym"

paszoł być muslimem elsewhere - jest ciapatym - wiary się nie zapomina. Przy pierwszej lepszej okazji urżnąłby Twój głupiutki łeb. Zasymilowany ... BUHAHAHAHA. Powiedz to sąsiadom otwartych ośrodków dla uchodźców ... i skończ pierdolić.

KKdemona napisał/a:

Kurde jak by każdy muzułmanin był jak Mamed to świat by wyglądał inaczej

oczywiście że inaczej - już teraz napierdalałbyś łbem w podłogę, a nie za 30 lat.
Zgłoś
SethNecromancer 2013-06-09, 1:58 3
boogeyman, Pabis3,
ekspertem nie jestem, nie walczę zawodowo, nie mam długiego stażu w tym sporcie

ale nie zgodzę się z porównaniem 2 minut 30 sekund walki do kilku kilometrów biegu. Zwłaszcza tej walki która nie była na pewno najszybszą, ani też najbardziej wyczerpującą w historii tego sportu.

Oni zarabiają na życie w ten sposób i mają, w większości wypadków, o wiele większą wydolność od przeciętnego zjadacza chleba.

Pabis3
Cytat:

Nikt normalny nie wytrzyma dłuższego miażdżenia szyi

owszem ale ani jeden ani drugi nie jest "normalny".
Większości akcji które mają miejsce w klatce "nikt normalny nie wytrzyma"

Jeśli ktoś nie może sobie tego wyobrazić to polecam obejrzenie walk UFC, PRIDE bądź STRIKEFORCE.

ale oczywiście mogę się mylić

nie zmienia to faktu, że mamed wygrywa kolejną walkę z zawodnikiem który swoją szczytową forme ma kilka lat za sobą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem