Mamed stanął na wysokości zadania po raz kolejny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
SethNecromancer napisał/a:
Kurwa czy tylko mnie wydaje się, że coś z tą walką było nie tak?
odklepał po 5-10 sekundach duszenia?
Gilotynę zaczął zakładać w 2:22, 2:30 czarnuch odklepuje?
tosz to rwa mać nawet śmieszne nie było...
Co ty pierdolisz człowieku. Wiedział, że z tego nie wyjdzie i odklepał. Nikt normalny nie wytrzyma dłuższego miażdżenia szyi.
Do osoby która pisała o 5-10 sek i odklepał.... Przebiegnij się parę km i niech ktoś Cie przydusi ) 3 sek i odpadasz...
Na początku można zobaczyć jak jest przejebanie skupiony, oczy na fazie.
co z niego za sportowiec jak nie chce konkurować z najlepszymi.
Brawo najlepszy z średnich... W sumie czy ten cyrk można uznać za sport ??
Brawo najlepszy z średnich... W sumie czy ten cyrk można uznać za sport ??
Rozwalił gilotyną zawodnika stójkowego - faktycznie, sukces... dają mu słabiaków to i wykańcza większość w 1 rundzie.
Muzułmanim Mamed to co innego niż reszta. Mamed jest Polakiem,w pełni zasymilowany. Jestem muzułmaninem modli się 5 razy dziennie przestrzega wszystkich ich świąt i tyle.Nie nawołuje do zabijania,nie interpretuje sobie Koranu jak chce. Jest jednym z nas. Nie "ciapatym"
Kurde jak by każdy muzułmanin był jak Mamed to świat by wyglądał inaczej
TomaZ93 jak dojdize do starcia to on będzie w czołówce tych co będą zwalczać niewiernych.............
ciapaty nie ciapaty fakt jest taki ze ma coś z polaka obiecał dłuższą walkę w stójce murzynowi i go wychujał duszonko i dobranoc
TomaZ93 napisał/a:
Muzułmanim Mamed to co innego niż reszta. Mamed jest Polakiem,w pełni zasymilowany. Jestem muzułmaninem modli się 5 razy dziennie przestrzega wszystkich ich świąt i tyle.Nie nawołuje do zabijania,nie interpretuje sobie Koranu jak chce. Jest jednym z nas. Nie "ciapatym"
paszoł być muslimem elsewhere - jest ciapatym - wiary się nie zapomina. Przy pierwszej lepszej okazji urżnąłby Twój głupiutki łeb. Zasymilowany ... BUHAHAHAHA. Powiedz to sąsiadom otwartych ośrodków dla uchodźców ... i skończ pierdolić.
KKdemona napisał/a:
Kurde jak by każdy muzułmanin był jak Mamed to świat by wyglądał inaczej
oczywiście że inaczej - już teraz napierdalałbyś łbem w podłogę, a nie za 30 lat.
boogeyman, Pabis3,
ekspertem nie jestem, nie walczę zawodowo, nie mam długiego stażu w tym sporcie
ale nie zgodzę się z porównaniem 2 minut 30 sekund walki do kilku kilometrów biegu. Zwłaszcza tej walki która nie była na pewno najszybszą, ani też najbardziej wyczerpującą w historii tego sportu.
Oni zarabiają na życie w ten sposób i mają, w większości wypadków, o wiele większą wydolność od przeciętnego zjadacza chleba.
Pabis3
Większości akcji które mają miejsce w klatce "nikt normalny nie wytrzyma"
Jeśli ktoś nie może sobie tego wyobrazić to polecam obejrzenie walk UFC, PRIDE bądź STRIKEFORCE.
ale oczywiście mogę się mylić
nie zmienia to faktu, że mamed wygrywa kolejną walkę z zawodnikiem który swoją szczytową forme ma kilka lat za sobą
ekspertem nie jestem, nie walczę zawodowo, nie mam długiego stażu w tym sporcie
ale nie zgodzę się z porównaniem 2 minut 30 sekund walki do kilku kilometrów biegu. Zwłaszcza tej walki która nie była na pewno najszybszą, ani też najbardziej wyczerpującą w historii tego sportu.
Oni zarabiają na życie w ten sposób i mają, w większości wypadków, o wiele większą wydolność od przeciętnego zjadacza chleba.
Pabis3
Cytat:
owszem ale ani jeden ani drugi nie jest "normalny".Nikt normalny nie wytrzyma dłuższego miażdżenia szyi
Większości akcji które mają miejsce w klatce "nikt normalny nie wytrzyma"
Jeśli ktoś nie może sobie tego wyobrazić to polecam obejrzenie walk UFC, PRIDE bądź STRIKEFORCE.
ale oczywiście mogę się mylić
nie zmienia to faktu, że mamed wygrywa kolejną walkę z zawodnikiem który swoją szczytową forme ma kilka lat za sobą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów